La Tenis Club, competiţiile se desfăşoară una după alta – Au fost desemnaţi câştigătorii competiţiei ITF „Vitality Open Tour”

Moderna bază sportivă Tenis Club din Curtea de Argeş a găzduit în acest weekend finalale atât la simplu, cât şi la dublu, ale competiţiei ITF „Vitality Open Tour”, dotată cu premii totale de 10.000 de dolari.
Perechea Vlad Victor Cornea/Petre Alexandru Luncanu a câştigat, sâmbătă, competiţia Vitality Open Tour, după ce a învins în finală, scor  6-2, 6-3, dublul Bogdan Ionuţ Apostol/ Nicolae Frunză. Duminică, în prezenţa a câteva sute de oameni, slovacul Pavel Horansky l-a învins, după o partidă spectaculoasă, scor 6-4, 6-4, pe Dragoş Dima. Partida a fost transmisă în direct de Digi Sport.
 „Îl felicit pe Dragoş pentru jocul prestat. Mulţumesc sponsorului Dr Oetker şi celorlalţi pentru organizarea acestui turneu. Am avut parte de condiţii excelente de joc, iar atmosfera a fost deosebită”, a declarat câştigătorului competiţiei. El a primit cecul şi trofeul din partea Directorului General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma.
„Sunt fericit că am putut organiza această competiţie internaţională de anvergură la moderna baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeş. Sper să organizăm și anul viitor turneul Vitality Open Tour. Finaliștii au prestat un joc excepțional. S-a văzut că amândoi își doreau să câștige. Felicitări celor doi finaliști”, a declarat Ioan Cozma, director general Dr.Oetker România.
Preşedintele FRT a înmânat premiul lui Dragoş Dima, finalistului competiţiei. “Îl felicit pe câştigător. Mulţumesc sponsorului Dr.Oetker şi celorlalţi sponsori. M-am simţit foarte bine aici. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Vin şi la anul aici şi promit să joc şi mai bine”, a declarat Dragoş.
„Vitality Open Tour este un turneu foarte bun pentru juniorii care iși doresc să facă trecerea către tenisul profesionist. Am întâlnit aici o bază foarte cochetă și bine pusă la punct. Supervizorul Mihaela Testiban a fost încântat de condițiile create de organizatori. Vitality Open Tour este un start care promite foarte mult si sunt convins că toți cei care s-au implicat o vor face la fel de bine și în următorii ani”, a dezvăluit George Cosac, președinte FRT.
Vitality Open Tour, desfăşurat între 14 şi 20 iulie la Tenis Club Curtea de Argeş, este un turneu internaţional masculin de categoria Futures F8, înscris în calendarul competiţional ITF Pro Circuit. Printre ţările ce au participat la prima ediţie a turneului s-au numărat Italia, România, USA, Slovacia, Franţa, Moldova, Rusia, Canada, Israel, Malaezia, Croaţia, Suedia şi Columbia. Partidele s-au desfăşurat pe cele patru terenuri de zgură de la Tenis Club Curtea de Argeş, bază sportivă dotată tehnic la cele mai înalte standard internaţionale.
Partenerul oficial Vitality Open Tour este Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis și Ministerul Tineretului și Sportului. Turneul face parte din calendarul competițional al ITF Pro Circuit.
S-a dat startul celei de-a treia editii a turneului „Dr.Oetker Argeş Cup”
Ieri, la baza sportivă “Tenis Club Curtea de Argeş” s-a dat startul deja consacratului turneu de tenis “Dr.Oetker Argeş Cup”.
În cadrul acestei ediții se vor întrece sportivi din 12 ţări – România, Franța, Elveția, Bulgaria, SUA, Italia, Turcia, Serbia, Cipru, Moldova, Letonia și Malta. Turneul este rezervat juniorilor, băieţi şi fete, cu vârsta de până la 16 ani. Este cea de-a treia ediţie a acestei competiţii, care face parte din calendarul Tennis Europe. Turneul este organizat de Tenis Club Curtea de Argeş şi se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FRT. Vor fi partide atât de simplu, cât şi de dublu, fete şi băieţi. Partidele de tenis se vor desfășura pe cele 4 terenuri de zgură și un teren de antrenament ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Argeș, remodernizată recent și dotată tehnic la cele mai înalte standarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email