La sfârşitul săptămânii, Fotbaliştii de la „Ferdinand I” joacă în finala Cupei Liceelor Coca Cola

Ediţia din acest an a Cupei liceelor Coca Cola a ajuns la final. La sfârşitul acestei săptămâni, în Sala Dinamo din Bucureşti, şase echipe de fotbal, printre care şi cea a Liceului Tehnologic „Ferdinand I”, se vor lupta pentru a stabili cine sunt cei mai buni fotbalişti dintre liceeni.
Peste 400 de echipe de la licee din întreaga ţară s-au înscris la competiţie, iar în urma meciurilor disputate în fazele preliminare, doar şase dintre ele au prins marea finală. Mai mult decât atât, toate aceste echipe au participat în premieră la acest turneu. Alături de liceenii din municipiul nostru, în runda finala s-au mai calificat echipe de la Colegiul Tehnic „Grigore Asachi” Iaşi, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Baia mare, Colegiul Economic Transilvania Târgu Mureş, Liceul Tehnic „Mihai I” Bucureşti şi Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Voluntari.
Pentru sportivi emoţiile vor începe încă de vineri, când sunt programate tragerile la sorţi, dar şi sesiunea de fotografii, în noile echipamente de joc oferite de organizatori. Apoi, liceenii vor merge vineri seara pe Arena Naţională, unde se va disputa finala Cupei României între formaţiile Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu. Sâmbătă se vor desfăşura meciurile din preliminarii, iar duminică la ora 12:00 va avea loc marea finală, unde tinerii fotbalişti se vor lupta cu trofeul pe masă.
Liceenii din municipiul nostru vor avea un motiv în plus să lupte pentru câştigarea competiţiei, marele premiu fiind un cantonament la Roma, alături de profesionişti din lumea fotbalului. În cadrul cantonamentului, echipele de fete şi băieţi câştigătoare ale Cupei Coca-Cola 2014 vor avea şansa să se antreneze în ritmul sportivilor de performanţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email