La Primărie lucrează 95 de persoane

Consilierul local Gh. Andreescu crede că „e o cheltuială enormă”

Primăria Curtea de Argeş are în organigrama pe anul acesta 95 de posturi. Două sunt funcţii de autoritate publică, nouă, funcţii publice de conducere, şi mai sunt alte două vacante, 55 sunt funcţii publice de execuţie, din care trei sunt vacante, este o funcţie contractuală de conducere, 11 funcţii contractuale de execuţie, plus 17 posturi la cabinetele şcolare.

„Cheltuiala este enormă, iar veniturile sunt foarte subţiri. Mă uit la organigramă, avem trei direcţii, servicii, şefi de birouri cât încape, etc. De perspectivă, trebuiesă umblăm la modul cel mai serios la organigramă, la numărul de posturi”, a afirmat consilierul Gheorghe Andreescu la ultima şedinţă a Consiliului Local, la care a fost aprobată organigrama Primăriei. Un alt consilier, Ion Şerban, a subliniat că „organigrama a fost făcută conform noului Cod Administrativ”, dar a mai spus că „50% din bugetul propriu o reprezintă cheltuielile cu salariile”, aprecind că procentul e prea mare.

Primarul Panţurescu le-a spus consilierilor că „de la sfărşitul anului trecut, săptămânal, fiecare angajat face un raport de activitate individual, pe care îl depune la Resurse Umane. Cine vrea, poate să îl consulte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email