La Primărie a fost semnat un contract de peste 30 de milioane de lei

Contractul a fost câştigat de asocierea KRANZ EUROCENTER şi are ca obiect „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil în municipiul Curtea de Argeş”

Joi a fost semnat la Primăria Curtea de Argeş contractul de lucrări pentru proiectul  „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil în municipiul Curtea de Argeş”, pentru proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări. Licitaţia a fost lansată pe 19 noiembrie, iar la finalul anului a fost finalizată. Câştigător a fost desemnat asocierea KRANZ EUROCENTER S.R.L. (Leader),TEHNO CONSULTING SOLUTION şi STAR TRADING IMPEX S.R.L. Valoarea contractului este de 30255661.66 fără TVA. La licitaţie a depus ofertă doar asocierea de mai sus. În perioada următoare Primăria va emite ordinul de începere a lucrărilor, iar constructorii vor ieşi la treabă pe teren.

Potrivit site-ului Primăriei, obiectivul general al proiectului „Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil şi durabil în Municipiul Curtea de Argeş” vizează „creșterea mobilității urbane în municipiul Curtea de Argeș prin dezvoltarea unui sistem de transport modern integrat, accesibil și durabil, care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email