La Primăria Curtea de Argeş 5 din 7 şefi de compartimente sunt femei

La Primăria Curtea de Argeş femeile par să fie la putere, într-un fel sau altul. Spre deosebire de anii trecuţi, acum la prima instituţie din oraş cei mai mulţi şefi de birouri, de compartimente ori departamente sunt femei, iar toate ocupă aceste funcţii de doi, trei ani.

Astfel, prima femeie din Primărie este secretarul general, Janina Zarioiu, cea care în aceste zile dă concurs pentru promovarea pe acest post, după ce a condus un an nou înfiinţatul Serviciu juridic, contencios şi agricol. După ce fostul secretar Radu Chirca a ieşit la pensie, Zarioiu a fost numită secretar general interimar, urmând ca până la sfârşitul anului să fie şef cu puteri depline.

Director executiv este Anca Frujinoiu, postul fiind ocupat înainte de un bărbat, Gheorghe Florescu, care a ieşit de asemenea la pensie. Şeful Direcţiei Arhitect şef este Alexandra Lăzărescu, cea care i-a succedat lui Cătălin Băşoiu.

La Serviciul Impozite si taxe locale şef este Simina Tudorescu, angajată la Primărie pe vremea fostului primar Nicolae Diaconu, iar şeful Biroului Comercial şi de administrare a domeniului public şi local este Adriana Conway .

Doar doi şefi  de Birou ori Compartiment sunt bărbaţi – Gheorghe Greavu, şef Birou investiţii şi achiziţii publice, şi Dorin Savu, şef Birou resurse umane, relaţii cu publicul, registratură, arhivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email