La moartea unui coleg

Cristi Enache a fost, probabil, cel mai vechi cameraman din Curtea de Argeş. Mulţi dintre noi au trecut prin cele mai fericite momente ale vieţii alături de el, iar fericirea acelor clipe a rămas pentru totdeauna imortalizată de el. Ieri, o mare de oameni l-a condus pe Cristi Enache pe ultimul drum. Nedrept şi tragic, a murit la 48 de ani, şi a lăsat în urmă o familie frumoasă, care o să-i simtă lipsa în veci.

Îl cunosc pe Cristi, de fapt, îl cunoşteam, din 1996, când am realizat împreună primele emisiuni electorale din Curtea de Argeş. Îmi amintesc cu plăcere de profesionalismul său, de calmul şi de bunătatea pe care le degaja. Nu ştiu să fi făcut vreodată excese, şi poate şi de aceea moartea sa ne-a năucit. Chiar dacă nu a lucrat la vreo instituţie de presă, Cristi Enache era colegul nostru, cel care îi mai îndruma pe noii cameramani ai televiziunilor locale, cel care, repet, a deschis drumul televiziunii la Curtea de Argeş, la Benix TV, în anii ’90. O să ne fie greu tuturor celor care îl cunoşteam să vorbim despre el la trecut.

Odihneşte-te în pace, Cristi Enache! Ai asistat la fericirea multor oameni şi ai prins-o în albume. Acolo, sus, trebuie să ai parte de fericirea ta eternă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email