La dresat de câini!

Sâmbătă, 27 februarie 2010, ora 19.00, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va debuta pe stadionul „Nicolae Dobrin”! Majoritatea argeşenilor vor fi alături de echipa lui Benone Lazăr, excepţie făcând dinamoviştii şi o mică parte din susţinătorii Argeşului. Pentru antrenorul Ionuţ Badea, meciul va avea mai multe semnificaţii emoţionale. Va reveni pe terenul unde şi-a început cariera de antrenor, la F.C. Argeş, şi va înfrunta din nou echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ca fotbalist, fiind chiar campion naţional. Nu în ultimul rând, Ionuţ Badea va debuta pe banca Interului „acasă”. Sigur că „Ionari” nu uită faptul că în ultima etapă a campionatului trecut, când era antrenor la F.C. Argeş, a umilit pe Dinamo cu un istoric 5 – 2!!! Şi F.C. Internaţional Curtea de Argeş are un suport psihologic, la meciul din tur, echipa patronată de Benone Lazăr învingând cu 1 – 0 prin golul înscris de fundaşul Florin Popa.

Victoria este cuvântul de ordine

Aflată pe primul loc retrogradabil, 15, cu numai 16 puncte, F.C. Internaţional Curtea de Argeş este condamnată să nu piardă. De aceea, cuvântul de ordine în tabăra interistă este victoria! Începând de la patron, antrenori, jucători şi până la maseori, cu toţii speră într-o victorie, chiar dacă Dinamo cu Borcea în frunte, vin pe „Nicolae Dobrin” să câştige cele trei puncte, victoria din etapa trecută cu Universitatea Craiova ameţindu-i cu vise de campioni…

Echipa lui Badea

Misiune grea pentru Ionuţ Badea în alcătuirea unui 11 câştigător, fie şi pentru faptul că nu are accidentaţi ori suspendaţi. Aşadar, F.C. Internaţional ar putea începe cu următoarea echipă: M. Popa – G. Matei, Chiricheş, Pintili, Frăsineanu – Kone, Vezan, Menassel, C. Lazăr – Zăgrean, D. Stan. Din lotul pentru acest meci fac parte: Arcaba, Viera, Raţiu, Răduţ, Abiodun, Voiculeţ şi Stoianof.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email