La doi ani de la dispariţia „Prinţului din Trivale”, Galeria i-a aprins lumânări la stadion

În derbyul cu Dacia Mioveni, galeria Argeşului, „Vulturii violeţi” au avut o comportare deosebită. Din punct de vedere numeric au fost mai numeroşi ca niciodată şi au încurajat permanent echipa. Mai mult, o parte din susţinători au parcurs drumul Piteşti – Mioveni pe jos, şi după ce au venit la stadion au început recitalul pentru Dobrin. Luni seara, pe 26 octombrie, ziua în care marele Nicolae Dobrin s-a stins în urmă cu doi ani, „Vulturii” au mers la stadionul care îi poartă numele fotbalistului nepereche, au aprins lumânări şi i-au scandat numele. A fost prezentă şi doamna Gica Dobrin.

Jucătorii aşteaptă banii

După victoria de la Mioveni, jucătorii Argeşului aşteaptă ca în aceste zile conducerea clubului să le dea o parte din banii restanţi, aşa cum li s-a promis la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi se află pe primul loc în seria a doua din liga secundă, jucătorii lui Ionuţ Badea sunt decişi să nu nu se mai antreneze şi să nu se mai prezinte la meciuri, dacă nu îşi vor primi drepturile financiare restante.

„Colţescu a vrut să se termine egal”

Pentru mulţi, arbitrajul lui Sebastian Colţescu la meciul Dacia Mioveni – F.C. Argeş a fost de neînţeles. Colţescu a acordat 13 cartonaşe galbene şi patru roşii, lucru ce afectează atât pe Dacia, cât şi pe F.C. Argeş, deoarece mai mulţi jucători vor fi suspendaţi pentru etapa viitoare. Mai mult, cei patru fotbalişti care au fost eliminaţi, Olteanu, Năuiu, Bălaşa şi Tameş, sunt jucători de bază în echipele lor, iar faptul că sunt automat suspendaţi, reprezintă un handicap major pentru etapa următoare. În plus, penaltyul acordat în minutul 90, a fost dat foarte uşor. „Nu a fost nicinu penalty în acea fază din minutul 90. Arbitrul <sinucigaş> a vrut ca meciul să se termine la egalitate, dar nu i-a ieşit pasienţa pentru că a apărat Boşneag”, spuneau jucătorii lui Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email