La Curtea de Argeş, peste 200 de saci cu gunoi au fost strânşi în cadrul proiectului „Let’s Do It Romania”

Aproape 300 de voluntari din municipiul Curtea de Argeş au participat la acţiunile de ecologizare din acest an, ce s-au desfăşurat în cadrul celui mai mare proiect de implicare socială „Let’s Do It Romania”.
Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineţii, înarmaţi cu saci de gunoi şi mănuşi, voluntarii s-au îndreptat către diferite zone din municipiu, unde au strâns toate gunoaiele. Vreamea frumoasă a permis buna desfăşurare a zilei de curăţenie, dar şi cu mult spor şi entuziasm din partea argeşenilor. În total, aceştia au adunat pe parcursul întregii zilei în jur de 200 de saci de gunoi. „Au participat la acţiune, doar în municipiul Curtea de Argeş, 297 de voluntari. În mod normal trebuiau să fie mai mulţi, dar o parte dintre ei au plecat la munte, unde au ecologizat zona. A fost o deplasare organizată de cei de la Piteşti, care au pus la dispoziţia voluntarilor mai multe autocare. Însă, şi în municipiul nostru ziua de curăţenie a fost una reuşită. S-au strâns în total 208 saci de gunoi, din care 65 cu deşeuri necontrolate, 16 cu sticlă, 32 cu hârtie şi 95 cu pet-uri. Tot în cursul zilei de sâmbătă, sacii au fost ridicaţi de angajaţii de la SC Salubritate Publică Urbană, urmând să fie transportaţi la Albota”, a declarat Dana Avram, reprezentant Biroul de Mediu din cadrul Primăriei Curtea de Argeş.
În municipiul nostru acţiunile de ecologizare au vizat mai multe cartiere, parcuri, zonele din apropierea celor trei pieţe, malurile râului Argeş, dar şi zona târgului săptămânal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email