La Curtea de Argeş nu mai întoarce nici trenul: Traficul feroviar pe ruta Curtea de Argeş – Piteşti a fost închis Refacerea terasamentului în zona afectată de viitură ar putea dura câteva luni de zile

Aşa cum aţi aflat din numărul anterior al cotidianului INTERES ARGEŞEAN, un tren de persoane al companiei private Regiotrans a deraiat între Piteşti şi Curtea de Argeş, marţi, în jurul orei 17.00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură. La faţa locului s-au deplasat lucrătorii de la CFR Infrastructură care au constat că incidentul feroviar s-a produs ca urmare a viiturilor care au afectat terasamentul căii ferate, care a rămas practic suspendată pe o distanţă de câţiva metri. Totodată, traficul feroviar pe ruta Curtea de Argeş – Piteşti va rămâne închis până când se va reface terasamentul, reparaţiile putând dura câteva luni de zile.
De asemenea, reprezentanţii companiei Regiotrans au anunţat că circulaţia trenurilor pe distanţa Curtea de Argeş – Piteşti va fi reluată în momentul în care angajaţii CFR SA vor reface terasamentul. „Ca urmare a inundaţiilor din data de 29.07.14 care au afectat terasamentul căii ferate între staţiile Bascov – Merişani, se anulează circulaţia trenurilor pe distanţa Curtea de Argeş  – Piteşti. Circulaţia trenurilor va fi reluată după refacerea terasamentului de către CFR SA. 
Restituirea contravalorii legitimaţiilor de călătorie deja cumpărate se face după caz la casele de bilete Regiotrans sau online. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create”, se precizează în cadrul unui comunicat de presă remis de Regiotrans.
Odată cu întreruperea circulaţiei pe calea ferată, Curtea de Argeş rămâne aproape complet izolat. Spre Vâlcea, circulaţia e restricţionată, spre Câmpulung, şoseaua a plină de gropi, spre Piteşti se circulă cu greutate în aceste zile, după inundaţiile de marţi seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email