La Curtea de Argeş, ca urmare a unei acţiuni iniţiate de deputatul Mircea Drăghici, 135 de blocuri şi 265 de scări au fost inscripţionate

După 7 zile de acţiune de inscripţionare a blocurilor ale căror plăcuţe de identificare lipseau, lucru ce îngreuna intervenţia rapidă a echipajelor Serviciului de Ambulanţă din Curtea de Argeş, au fost inscripţionate în total 135 de blocuri şi 265 de scări din întreg municipiul.
Acţiunea de inscripţionare a fost demarată de deputatul PSD Mircea Drăghici, Chestor al Camerei Deputaţilor, pe 28 mai 2013, ca urmare a sesizării primite în cadrul audienţelor desfăşurate la cabinetul său parlamentar din Curtea de Argeş din partea lui Marian Hiru, Şeful Serviciului Ambulanţă din Curtea de Argeş. De asemenea, problema a fost semnalată atât în presa locală, cât şi de cetăţeni, care s-au plâns de întârzierile echipajelor de ambulanţă.
Marian Hiru, Şeful Serviciului Ambulanţă din Curtea de Argeş, s-a declarat foarte mulţumit de acţiunea desfăşurată cu sprijinul Chestorului Camerei Deputaţilor, deputatul Mircea Drăghici. „Iniţiativa este de nepreţuit pentru serviciul Ambulanţă din Curtea de Argeş. Pe această cale vreau să îi mulţumesc deputatului Mircea Drăghici pentru că ne-a ascultat şi a fost singurul care a venit în sprijinul nostru în această problemă, pe care o semnalasem de nenumărate ori. Acţiunea ne va ajuta să ne desfăşurăm activitatea în condiţii optime şi să ajungem rapid la intervenţii. Îi îndemn pe toţi oamenii cu suflet să participe în mod activ la iniţiative de acest gen. Consider că astfel de acţiuni pe bază de voluntariat sunt binevenite”, a declarat Şeful Serviciului Ambulanţă din Curtea de Argeş.
Deputatul PSD Mircea Drăghici a ţinut să sublinieze faptul că o problemă care poate părea banală la prima vedere reprezintă în fond o problemă delicată prin prisma repercusiunilor sale. „Poate că într-o primă fază lipsa plăcuţelor de identificare a blocurilor pare o problemă măruntă, lipsită de importanţă, dar în măsura în care efectele negative ale acesteia pot influenţa lucruri precum intervenţia rapidă în caz de urgenţe medicale, atunci cu siguranţă că nu mai avem de a face cu o chestiune măruntă”, a afirmat chestorul Camerei Deputaţilor.
De asemenea, deputatul PSD s-a arătat mulţumit de faptul că această problemă a fost soluţionată, apreciind implicarea tinerilor din organizaţia de tineret a PSD Curtea de Argeş. „Sunt mulţumit să ştiu că problema lipsei plăcuţelor de identificare a blocurilor a fost rezolvată şi tinerii care s-au implicat activ în acest demers s-au bucurat să primească aceeaşi mulţumire din partea argeşenilor. Pentru noi, feedback-ul cetăţenilor este foarte important şi mă bucur să ştiu că oamenii au apreciat această acţiune”, a menţionat Mircea Drăghici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email