La Corbeni a avut loc o adevărată telenovelă: Cum s-a iubit Izaura cu Hagi

O puştoaică de 14 ani din Corbeni a pus pe jar poliţiştii după ce tatăl ei a sunat disperat la 112, anunţând că fetiţa i-a fost răpită. După zeci de telefoane şi ore de căutări, oamenii legii au aflat că fata ieşise de bună voie la un suc cu un băiat.
Povestea de dragoste dintre Izaura, de 14 ani, din Corbeni, şi Hagi, de 21 de ani, din Călineşti, a început în urmă cu câteva luni. Prin intermediul unor prieteni, băiatul a făcut rost de numărul de mobil al fetei şi din februarie, cei doi au început să vorbească la telefon, deşi nu se cunoşteau personal. La sfârşitul săptămânii trecute, Hagi s-a decis să facă pasul cel mare şi să se ducă la Corbeni să-şi cunoască iubita. Sâmbătă seara, băiatul a împrumutat o maşină şi s-a dus glonţ la Izaura. Aproape o oră cei doi au vorbit faţă în faţă, şi chiar s-au sărutat „cu patimă”, după cum a povestit copila. Două zile mai târziu, Hagi i-a propus iubitei să o scoată şi la un suc, iar fata a acceptat. Amorezii s-au întâlnit luni seara şi împreună au plecat să bea sucul într-un bar din Călineşti. Tatăl fetei nu a ştiut nimic despre povestea de dragoste a fiicei sale şi când a aflat că Izaura s-a urcat într-o maşină străină şi a dispărut fără urmă, a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112, anunţând că persoane necunoscute i-au răpit odorul.

Hagi are dosar penal

N-a durat prea mult şi s-a aflat că fata nu fusese răpită şi că doar ieşise la un suc cu un băiat. Cum Izaura prinsese drag de Hagi, n-a vrut să se întoarcă acasă cu una cu două, iar părinţii s-au văzut nevoiţi să plece la Călineşti, în toiul nopţii, să-şi recupereze fata. În faţa poliţiştilor Izaura nu prea a ştiut să explice în ce au constat momentele de „iubire” cu Hagi, aşa că fata a fost supusă şi unui control ginecologic, iar medicii au confirmat că minora este virgină. Cu toate acestea, Hagi, s-a ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate şi act sexual cu un minor. Probabil nu va ajunge în spatele gratiilor, însă cu siguranţă nu va uita prea curând povestea de dragoste cu Izaura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email