La concursul de desen din Slovenia, elevii cercului de pictură „Culori şi vis” au obţinut şapte premii importante


Copiii de la cercul de pictură „Culori şi vis”, din comuna Corbeni, coordonat de profesoara de desen Elena Stoica, au participat săptămâna trecută la un concurs de desen cu tema „Acesta sunt eu, aceasta e ţara mea”, care a fost organizat la Celje, Slovenia. „La concurs au concurs au participat elevi din peste 60 de ţări. De la noi au participat şapte elevi, care au reuşit să obţină un marele premiu, dar şi şase premii unice. A fost o festivitate deosebită, la care au participat ambasadorii ţărilor câştigătoare. Ne-am bucurat de o atenţie deosebită, iar eu am primit din partea organizatorilor Medalia Oraşului. Am fost îmbrăcaţi la festivitate în costume tradiţionale şi am fost foarte mândrii de acest lucru”, ne-a spus Elena Stoica. Au fost premiaţi următorii elevi:
n Raluca Măndiţa – Marele Premiu n Alexandra Gherghinoiu – Premiul Unic n Ştefania Călinescu – Premiul Unic n Sorina Călinescu – Premiul Unic n Diana Tănase – Premiul Unic n Raluca Rădoi – Premiul Unic n Monica Ghiţescu – Premiul unic
În perioada următoare elevii cercului de pictură „Culori şi vis” aşteaptă să primească rezultatele unui alt concurs de desen, care s-a desfăşurat în Japonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email