La Centrul „Sf. Justinian” s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 1 octombrie, a fost marcată şi de argeşenii înscrişi la Centrul de zi „Sfântul Justinian”, din municipiul nostru, printr-o serie de acţiuni coordonate de Ramona Orăşeanu, asistent social şi Vasilica Rădulescu, asistent medical.
Astfel, ieri, vârstnicii au primit vizita copiilor de la Centrul de consiliere socio-educativă „Acces”, care au susţinut un program artistic, ce a cuprins mai multe cântece şi poezii. „Am vrut să fim alături de argeşenii de la Centrul „Sf. Justinian” de ziua lor şi cu acest prilej am derulat programul „Punţi între generaţii”. În cadrul acestuia, copiii au prezentat un moment poetic, la finalul căruia le-au oferit celor din cadrul centrului mici obiecte decorative confecţionate din hârtie”, a spus Maria Barbu, asistent social în cadrul centrului „Acces”.
De asemenea, la finalul acţiunii, argeşenii înscrişi la centrul „Sf. Justinian” au primit şi pachete cu alimente oferite de Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) din cadrul Primăriei Curtea de Argeş. „Mulţumim Consiliului Local şi SPAS pentru sprijinul acordat la desfăşurarea proiectului „Pe orice bătrân să-l cinsteşti ca pe un părinte”. Acesta a avut ca obiectiv asigurarea unui trai minimal precum şi o formă de sprijin în scopul promovării incluziunii sociale şi creşterea calităţii vieţii. De asemenea, beneficiarii centrului au primit şi pachete cu alimente şi dulciuri”, a spus Ramona Orăşeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email