La Centrul ACCES a avut loc VÂNĂTOAREA OUĂLOR DE PAŞTE

Centrul de zi ACCES, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Curtea de Argeş, a organizat marţi, proiectul  Vânătoarea ouălor de Paşte” în parcul ”Fântâna lui Manole”. În contextul pandemiei de Covid 19, proiectul s-a desfăşurat în aer liber. Atât personalul centrelor, cât şi beneficiarii, au adoptat comportamente adecvate contextului pandemic: pastrarea distanţării sociale, folosirea măştilor de protecţie şi a dezinfectanţilor.

Beneficiarii Centrului ACCES au ”vânat ouă de ciocolată” ascunse de personalul centrului în parc, au participat la un exerciţiu de echilibru cu ouă de ciocolată, iar la finalul proiectului au fost premiaţi cu dulciuri.

Obiectivele proiectului organizat de Direcţia de Asistenţă Socială au fost depăşirea sentimentelor de inferioritate ale beneficiarilor, cauzate de situaţia financiară precară a familiei şi o mai bună integrare în societate; dezvoltarea unor atitudini pozitive şi diminuarea disconfortului psihic resimţit de copii și familiile acestora, din cauza măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii şi infectării cu Covid 19, creşterea interesului pentru activităţile desfăşurate aer liber, precum şi dezvoltarea abilităţilor competitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email