La ce preţuri se vând ANL-urile

Conform ultimelor prevederi legale, reprezentanţii Primăriei au recalculat preţurile la care vor fi vândute ANL-urile către cei interesaţi. Preţul a fost stabilit în funcţie de zona unde este amplasat apartamentul şi data la care a fost dat în folosinţă blocul respectiv. Astfel, pentru blocurile T 8,T 9 şi T 10 situate pe strada Nevers, preţurile sunt următoarele:
    n  apartament cu două camere: 34.444 euro
    n  garsonieră mare: 23.560 euro
    n  garsonieră mică: 20.014 euro.
Cei care locuiesc cu chirie în blocurile de pe strada Unirii, respectiv T 1, T 2, T 3, T 4 şi T 5 vor trebui să achite următoarele preţuri dacă vor să-şi cumpere locuinţele:
    n  apartament cu două camere: 34.154 euro
    n  garsonieră mare: 23.361 euro
    n  garsonieră mică: 19.845 euro.
Tinerii care au obţinut un ANL pe strada Elena Cuza, respectiv 1 Decembrie, în blocurile T 6 şi T 7 şi care sunt interesaţi să renunţe la statutul de chiriaş vor plăti şi ei aproximativ aceleaşi sume:
    n  apartament cu două camere: 33.699 euro
    n  garsonieră mare: 23.031 euro
    n  garsonieră mică: 19.582 euro.
„Fiecare cumpărător va trebui să achite şi un comision de 1% din valoarea locuinţei, bani care reprezintă cheltuielile de vânzare efectuate de Primărie. De asemenea, vom scoate la vânzare şi terenul de sub blocuri, care este al Primăriei. În acest caz însă, nu avem o cifră exactă, însă suma nu va fi una foarte mare”,
spune Floarea Preda, inspector la Biroul Comercial şi de Administrare a Domeniului Public şi Privat, din cadrul Primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email