La Bursa locurilor de muncă, la Curtea de Argeş, 14 firme au selectat 116 persoane în vederea angajării

Joi, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Argeș a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, acțiune organizată în sprijinul tinerilor absolvenți de învățământ dar și a altor persoane interesate în găsirea unui loc de muncă.

 

Locul de desfășurare a acesteia a fost la Casa Cărții din Pitești precum și la sediul agenției locale de ocupare din Curtea de Argeș.

La bursa care a avut loc în Pitești au participat 44 de agenți economici care au prezentat o ofertă de 1.042 locuri de muncă vacante disponibile, meseriile cele mai solicitate de către angajatori fiind cele din industria auto, industria  prelucrărilor mecanice, hoteluri și restaurante, industria textilă, construcții civile, transporturi, servicii către populație și comerț. Numărul participanților din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă a fost de aproximativ 400 persoane.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziție un număr de 38 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer. 

La bursa desfășurată în Curtea de Argeș au participat un număr de 14  firme care au pus la dispoziția celor 120 persoane interesate în ocuparea unui loc de muncă 65 de posturi vacante. În urmă interviurilor de angajare, 116 persoane au fost selectate în vederea încadrării, agenția urmând să monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situația încadrărilor în muncă prin contactarea agenților economici participanți.

 

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email