LA BRĂDULEŢ, CABINET PARLAMENTAR DUPĂ O SUTĂ DE ANI!

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a inaugurat în acest week-end încă două cabinete parlamentare în localităţile Aninoasa şi Brăduleţ.  La eveniment au participat autorităţi locale, membri ai organizaţiilor social-democrate din zonă şi numeroşi localnici.
Cabinetul din comuna Aninoasa se află lângă sediul Primăriei şi este deschis permanent tuturor celor care vor să discute cu parlamentarul Colegiului Curtea de Argeş şi să găsească sprijin pentru diverse probleme.
Cabinetul din Brăduleţ este amplasat în vecinătatea Muzeului Satului Galeşu. Cu acest prilej, Mircea Drăghici a donat o siglă nouă instituţiei care păstrează istoria acestor locuri: „Muzeul avea o tablă de fier, pe care era scris numele. Am vrut ca acest loc, în care se găsesc atâtea dovezi despre oamenii şi tradiţia Brăduleţului să fie semnalizat aşa cum se cuvine, iar cei care doresc să-i calce pragul!”
De remarcat că singurul cabinet parlamentar, deschis în comuna Brăduleţ a fost în urmă cu un secol. Mircea Drăghici a declarat că a fost impresionat de acest amănunt: „Petrecând ceva timp la Muzeul Galeşu am aflat că în localitate a mai existat un singur cabinet acum 100 de ani, care a aparţinut deputatului Manole Brihăilescu. Tocmai de aceea, principala caracteristică a mandatului meu va fi apropierea şi legătura permanentă cu cetăţenii. Avem obligaţia să fim alături de cei care ne-au dat votul şi ne-au trimis în Parlament!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email