La Aquaterm începe procesul de recrutare a directorului general

SOCIETATEA AQUATERM  AG 98 S.A Curtea de Argeş anunţă începerea procesului de recrutare şi selecţie pentru pozitia de Director General, iar dosarele de înscriere ale candidaţilor se vor depune la registratura Societăţii, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul companiei.

Consiliul de Administraţie este asistat în această procedură de o firmă specializată, Fox Management Consultants. Candidaţii trebuie să aibă licenţă în unul dintre domeniile economic, financiar, contabil, juridic, tehnic, să aibă minim şapte ani vechime în muncă/experienţă profesională, să aibă experienţă de minim cinci ani în consultanţă în management, conducere şi/ sau administrare în cadrul unor întreprinderi publice, regii autonome, instituţii publice ori societăţi din domeniul privat şi exprienţă în îmbunătăţirea performanţei societăţilor sau regiilor autonome pe care le-au condus sau administrat.

În februarie, în urma unui proces de selecţie care a fost reluat, la Aquaterm a fost validat un consiliu de administraţie, structură pe care unii dintre consilierii locali au cerut-o ani în şir. Din Consiliul de Administraţie fac parte Claudia Mihăilescu, director general, Adriana Ciorbaru, Dumitru Giuclea, Mihai Stoicescu şi Ionuţ Andrei, preşedintele Consiliului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email