La Albeşti, lupta electorală a ajuns la … ploaie

Pompierii din Curtea de Argeş intervin miercuri cu o autospecială în comunele Valea Iaşului şi Albeşti, unde mai multe locuinţe au fost inundate. La Valea Iaşului apa a intrat în case şi beciuri  iar la Albeşti pompierii scot apa dintr-o casă.

Un cetăţean din Albeşti ne-a trimis la redacţie următorul mesaj – „Nici nu știu cum să încep dezastrul pricinuit în cursul zilelor cu ploaie din ultima perioadă, disperarea din ochii oamenilor bătrâni sau lacrimile unei bunici căreia i s-au inundat beciul, grajdul, curtea și găini ascunse cine știe pe unde, din cauza incompetenței unor edili mândri și neasumaţi de majoritatea sătenilor din comuna Albeştii de Argeş.

Este o situație delicată în aceast an important din punct de vedere electoral și să dăm cu ochii pe foc ca să realizăm ceva ce nu am putut timp de 4 ani….

În urma ploii de astăzi, oamenii comunei Albeştii de Argeș sunt disperați de asfaltări nechibzuite care le-au adus pagube materiale și dezastre în curți, beciuri, anexe și așa mai departe”.

„Nu e de vină primarul că au căzut 100 de litri pe metrul pătrat în două zile”, ne-a spus primarul localităţii, Gabriel Popa. El spune că la Albeşti este în derulare un proiect de asfaltare de anvergură care însă nu e gata.

„Ploaia a spălat şi piatra pe care noi am pus-o pe drumuri iar acum va trebui să punem alte cîteva zeci de camioane de piatră acolo. La noi nu sunt probleme mari, ca prin alte părţi. E an electoral, orice e un bun pretext ca să-l ataci pe primar”, ne-a mai spus edilul din Albeşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email