La 20 de ani, prins mangă la volan

Un tânăr de numai 20 de ani din Curtea de Argeş a făcut imprudenţa de a conduce un autoturism pe străzile municipiului, deşi nu avea permis de conducere. Mai mult de atât, adolescentul era şi mort de beat. Pentru fapta sa, tânărul a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.
În după amiaza zilei de 21 septembrie2008, Ionuţ P. s-a cinstit cu câteva beri, în compania  unui prieten într-un local din Valea Iaşului. După câteva ore bune în care a consumat destul alcool, băiatul s-a urcat la volanul autoturismului său Tico, şi s-a îndreptat spre domiciliul din Curtea de Argeş.   Ajuns în oraş, Ionuţ P. s-a gândit să mai bea ceva înainte de a se întoarce acasă, aşa că s-a oprit la un bar. După un timp, deşi nu se mai ţinea bine pe picioare, tânărul şofer a luat maşina şi a plecat spre casă.  Numai că, pe drum  a avut marele ghinion de a fi văzut de poliţiştii argeşeni efectuând o manevră greşită. Poliţiştii l-au oprit şi i-au cerut să se legitimeze. După testarea cu etilotestul, care indica 0,69 mg/l concentraţie de alcool în aerul expirat, şoferul a fost transportat la Spitalul Curtea de Argeş pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, oamenii legii au constat că adolescentul nu deţinea carnet de conducere.
Şoferul a recunoscut că a băut alcool înainte să se urce la volan, dar nu a spus cât, însă acest lucru nu l-a ajutat să scape nepedepsit. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, iar de curând a fost trimis în judecată pentru că a condus beat un autoturism şi fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email