Kaufland a donat material didactic Şcolii Gimnaziale „Regina Maria”

La sfârşitul săptămânii trecute, Şcoala Gimnazială „Regina Maria” din municipiul nostru a primit din partea Kaufland România şi a Fundaţiei „Copiii-viitorul nostru” , o importantă donaţie, constând în materiale didactice necesare în procesul instructiv-educativ al copiilor. Acţiunea care s-a desfăşurat în municipiul nostru este inclusă în cadrul campaniei naţionale „Investeşte în viitorul copiilor”.
La eveniment au participat Nicolae Diaconu, primarul municipiului, Cosmin Căzănel, director Kaufland Curtea de Argeş, Silviu Becheru, directorul instituţiei de învăţământ, dar şi alte cadre didactice şi elevi.  „Kaufland şi fundaţia „Copiii-viitorul nostru”, doresc să mulţumească tuturor celor implicaţi, şi în special clienţilor noştri, care au participat la această campanie desfăşurată în magazinele noastre. De asemenea, dorim să mulţumim şi celor prezenţi la această festivitate, care s-au alăturat ţelului nostru de a sprijini educaţia din această şcoală cu materialele şi rechizitele necesare. Sperăm ca, prin acţiunile noastre permanente, să oferim copiilor sprijin pentru o educaţie şi mai bună, pentru a se forma şi a-şi dezvolta creativitatea. Vom susţine în continuare, încrezători în succesul acestora, campanii şi proiecte sociale în oraşul nostru. Doresc în acest moment să vă mulţumesc anticipat şi pentru participarea dumneavoastră viitoare la proiectele sociale Kaufland”, a declarat directorul hypermarket-ului.
Astfel, elevii Şcolii Gimnaziale „Regina Maria” au primit videoproiectoare, camere de filmat, aparate foto, camere web, imprimante, dar şi alte materiale didactice care urmează să fie folosite în procesul instructiv-educativ. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email