Kärcher construieşte o nouă fabrică la Curtea de Argeş

Anul acesta, Kärcher începe construcţia unei fabrici la Curtea de Argeş, extinzându-şi astfel capacitatea de producţie în Europa, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Producătorul de echipamente de curăţenie va fabrica pe o suprafaţă de 22.000 m² în special aspiratoare de uz casnic şi profesional. Deschiderea unităţii de producţie este planificată pentru mijlocul anului 2016.

La noua unitate Kärcher din Curtea de Argeş vor lucra peste 250 de angajaţi, în special în producţie. Kärcher este prezentă în România încă din anul 2006 prin propria sa filială, CER Cleaning Equipment S.R.L. În acelaşi an, compania a desfăşurat în cadrul unui proiect de sponsorizare culturală o curăţare a cunoscutului monument Podul Minciunilor, din Sibiu, „Capitala Culturală Europeană 2007”.

 

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG este o Asociaţie familială fondată în 1935 cu sediul la Winnenden (Baden-Württemberg), producătoare de echipamente de curăţenie pentru uz casnic, comercial şi industrial. Gama de produse cuprinde, printre altele, curăţitoare cu presiune, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, aspiratoare pentru geamuri, maşini de măturat/măturat-aspirat, sisteme pentru curăţarea autovehiculelor, sisteme de preparare a apei potabile şi tratare a apelor uzate, curăţitoare cu gheaţă uscată, detergenţi, pompe menajere şi pentru grădină, sisteme de irigare şi instalaţii de apă potabilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email