Juniorii de la Sporting Piteşti s-au calificat în play-off-ul campionatului naţional

Zilele trecute s-a încheiat sezonul regulat din campionatul de fotbal dedicat echipelor de juniori A şi B, competiţia ce a fost organizată de Federaţia Română de Fotbal. Conform regulamentului, primele patru echipe clasate în cele opt serii ale campionatului s-au calificat în play-off şi vor lupta acum pentru a accede în faza următoare a competiţiei.
În play-off s-au calificat şi echipele de juniori ale clubului Sporting Piteşti.  Astfel, juniorii A au terminat sezonul regulat pe locul 3 cu 46 de puncte, golaveraj 68 – 28, şi au fost repartizaţi în seria a patra alături de echipele Concordia Chiajna, Dinamo Bucureşti şi Grupul Şcolar Agricol Nucet.
Juniorii B au încheiat competiţia tot pe locul 3 cu 51 de puncte, golaveraj 84 -10 şi au fost incluşi într-o altă serie împreună cu formaţiile Dinamo Bucureşti, Concordia Chiajna şi  Sportul Studenţesc.
În prima etapă din play-off juniorii A au pierdut cu 3 – 2 partida jucată în deplasare împotriva celor de la Concordia Chiajna, ocupând în prezent locul 3 în seria formată din patru echipe.
De asemenea, juniorii B au reuşit să obţină un rezultate de egalitate, 1 – 1,  în meciul disputat în deplasare cu cei de la Sportul Studenţesc. În urma acestui rezultat aceştia ocupă locul 2 în clasament.
La finalul play-off-ului echipe de pe primul loc se vor califica în faza finală a campionatului naţional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email