Jumătate de kilogram de aur furat dintr-o casă din Curtea de Argeş

Doi bărbaţi din Dâmboviţa, ajutaţi de un altul, au furat dintr-o casă din Curtea de Argeş 500 de grame de bijuterii din aur, 2000 de euro şi 1000 de lei. Furtul a avut loc în 2018, dar poliţiştii au finalizat cercetările acum şi i-au reținut pe făptaşi.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut doi bărbați, de 43 de ani și 31 de ani, ambii din județul Dâmbovița, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie 2018, cei doi, împreună cu un alt bărbat, ar fi pătruns pe timp de noapte în locuința unei persoane din municipiul Curtea de Argeș, iar prin acte de violență, ar fi sustras 2.000 euro, 1.000 lei și aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur.

Cei doi barbați au fost conduși la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email