Jucătorii lui Ionuţ Badea au efectuat vizita medicală la Craiova

Luni dimineaţă la ora 6.00, jucătorii de la Internaţional Curtea de Argeş au plecat la Craiova pentru a efectua vizita medicală în vederea noului sezon. Nu a fost prezent ivorianul Emanuel Kone plecat cu echipa naţională în Angola la Cupa Africii pe naţiuni. În schimb a fost prezent atacantul Bogdan Apostu noua achiziţie a Interului, precum şi Ramses Gado reprimit la echipă după ce fusese dat afară în timpul turului de antrenorul Ştefan Stoica, înlocuit în preajma Crăciunului cu Ionuţ Badea.

Lotul Interului care a efectuat vizita medicală:

Portari: Marius Popa, Florin Pampea, Tomislav Arcaba.
Fundaşi: Dan Matei, Gabi Matei, Florin Popa, Vlad Chiricheş, Osmane Viera, Alin Raţiu, Silviu Izvoranu, Cornel Frăsineanu, George Neagu.
Mijlocaşi: Abiodun, Cosmin Băcilă, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Vezan, Mihai Răduţ, Alexandru Ciucur, Cătălin Lazăr, Daniel Stan, Nasser Menassel.
Atacanţi: Claudiu Ionescu, Ovidiu Stoianof, Lucian Itu, Cristian Zăgrean, Bogdan Apostu.

Tratative pentru noi transferuri

„Purtăm în aceste zile negocieri cu încă trei jucători pe care vrem să-i aducem la echipă, şi sperăm să îi transferăm în această săptămână, pentru ca antrenorul Ionuţ Badea să-i aibă de la început la antrenamente”, spunea patronul echipei F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr. Se pare că doi din jucătorii cu care se negociază în aceste zile sunt fotbalişti africani.

16 zile cantonament în Antalya

Antrenorul Ionuţ Badea îşi va supune jucătorii timp de două zile la testul „Gacon” pentru a vedea nivelul de efort în care este fiecare din ei. Apoi vor urma antrenamente cu specific derezistenţă, iar pe 20 ianuarie lotul Interului va pleca în Antalya unde se va pregăti timp de 16 zile. În Antalya lotul lui Ionuţ Badea va locui la hotelul „Titanic”, şi va susţine cinci meciuri de pregătire.

Experienţă unică la Barcelona

Săptămâma trecută, tehnicianul Ionuţ Badea a fost la Barcelona şi a urmărit antrenamentele efectuate de Pep Guardiola, dar şi pe cele de la echipa a doua a Barcelonei pregătită de Luis Enrique. „A fost o experienţă unică din care am învăţat multe lucruri începţnd de la antrenamente, tactică şi organizare”, mărturisea Ionuţ Badea.

Ionuţ Badea mai vrea trei sau patru jucători

Cel mai tânăr antrenor din prima Ligă, Ionuţ Badea, speră ca până la plecarea în cantonamentul din Turcia, conducerea clubului să-i aducă la echipă jucătorii pe care i-a cerut. „Sper să mai aducem trei sau patru jucători de care avem nevoie; să vedem dacă se şi poate acest lucru, deoarece nu-i simplu în aceste vremuri de criză financiară”, spunea Badea. Până acum la F.C. Internaţional Curtea de Argeş a venit doar atacantul Bogdan Apostu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email