Jucătorii de la F.C. Argeş nu se mai antrenează!

Cu toate că F.C. Argeş este liderul seriei a II-a după 10 etape, situaţia clubului devine din zi în zi mai dramatică. După ce săptămâna trecută zece jucători au depus memorii pentru a-şi primi restanţele pe ultimele două luni şi jumătate, ceilalţi fotbalişti ai Argeşului vor depune şi ei memorii pentru a-şi primi banii. După ce au devenit lideri în urma victoriei din ultima etapă, 5 – 0 cu F.C. Silvana, jucătorii Argeşului nu s-au mai antrenat nici luni, nici marţi!!!

„Ţinem echipa. Cornel nu vrea să o dăm”

La sfârşitul săptămânii trecute, Ilie Penescu a discutat cu primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, pentru o eventuală preluare a clubului de Primărie şi Consiliul Judeţean. Iniţial, Ilie Penescu îi promisese primarului că îi va ceda clubul, dar la ultima întâlnire dintre cei doi, Penescu i-a spus: „Nu mai dăm clubul pentru că nu vrea Cornel. Îl vom ţine mai departe, şi vom plăti jucătorii pentru a nu putea pleca liberi de contract”.

Vor aduce jucători de la echipa a doua

Acelaşi lucru le-a spus Ilie Penescu şi jucătorilor, şi, în plus, le-a zis că, dacă nu vor să mai joace, se va apela la jucătorii de la echipa a doua. Spusele lui Ilie Penescu i-au supărat rău pe jucători, care n-au mai făcut antrenamentul de luni, mulţumindu-se să stea în vestiar şi să discute situaţia lor.  Antrenorul Ionuţ Badea a spus doar că „luni n-am avut antrenament”, şi n-a comentat mai mult.

Doman a refuzat banii, dar le-a spus colegilor de intenţia conducerii

Marţi dimineaţa, înainte de antrenament, Cătălin Doman a fost chemat la club, şi delegatul echipei, Cătălin Barbu, i-a oferit un plic cu bani pentru ca jucătorul să nu semneze cu alt club, ştiut fiind faptul că Dinamo îl doreşte pe Doman. Tânărul jucător al Argeşului a refuzat, după care le-a spus colegilor în vestiar despre propunerea conducerii clubului. Când au auzit, jucătorii de la F.C. Argeş s-au supărat pentru că ei n-au primit astfel de oferte şi nu au vrut să mai facă antrenament.

 Voiculeţ vrea să plece

Atacantul Adrian Voiculeţ va depune şi el memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber de contract. Golgeterul Argeşului din acest campionat are mai multe oferte de la echipe din prima ligă şi este dispus să plece de la F.C. Argeş, dacă nu-şi va primi banii restanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email