Irina Cristian a expus din nou la Muzeul Municipal Curtea de Argeş

În sala multifuncţională a Muzeului Municipal a avut loc, zilele trecute, vernisajul expoziţiei de fotografie „Ochi şi Urechi – de la 0 la 2544 metri”, realizată de Irina Cristian. Aceasta a fost cea de-a doua expoziţie personală a Irinei din acest an, după cea care a fost vernisată în luna februarie, intitulată „Valea Topologului – Mozaic Fotografic”. La eveniment au participat Ştefan Dumitrache, managerul instituţiei gazdă, academicianul Gheorghe Păun, artistul plastic Traian Duţă, fotograful Ducu Gheorghiescu, dar şi alte personalităţi locale.
De această dată, Irina, tânăra pasionată de călătorii, dar mai ales de fotografie, a expus pe simezele Muzeului Municipal mai multe lucrări deosebite, care i-au surprins plăcut pe cei prezenţi. Cu toţii au ţinut să o felicite pe Irina Cristian pentru calitatea fotografiilor, cât şi pentru munca din spatele fiecărei lucrări. „Vă mulţumesc şi mă bucur că aţi ales să fiţi alături la această expoziţie, care cuprinde cele trei elemente fundamentale legate de corpul omenesc: pământ, apă şi aer. M-a entuziasmat ceea ce a surprins Irina în aceste fotografii, însă sunt sigur că în spatele fiecăreia se află multă muncă şi vreau să o felicit pentru această nouă expoziţie”, a declarat Ştefan Dumitrache, în deschiderea vernisajului.
La rândul său, Irina Cristian le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături la cea de-a doua sa expoziţie, după care le-a prezentat „poveştile din spatele fotografiilor”. „Umblând prin aceste locuri, unde am realizat aceste imagini, mi-am dat seama că există Dumnezeu. Fiecare fotografie expusă are povestea ei. Nu ştiu dacă este talent sau artă, dar vă pot spune că este multă muncă. Nu mi-a fost uşor să realizez expoziţia. Fotografiile sunt făcute de-a lungul anilor şi vreau să vă spun că pentru a surprinde acest imagini ai nevoie şi de mult noroc”, a spus Irina Cristian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email