Ionuţ Andrei şi-a dat demisia din Consiliul de Administraţie al Aquaterm şi a intrat în cel de la Spital

Din 26 iunie, Ionuţ Andrei nu mai este membru al Consiliului de Administraţie (CA) al Aquaterm, al cărui preşedinte era, în locul său intrând Bogdan Socaciu, membru neexecutiv. Acum, membrii CA al Aquaterm trebuie să-şi aleagă un nou preşedinte.

Consiliul de Administraţie al Spitalului ar fi trebuit să-şi schimbe componenţa imediat după alegeri, dat fiind faptul că unul dintre membri nu mai este consilier local (Emelian Orevicianu), dar acest lucru s-a întâmplat abia la şedinţa de Consiliu Local care a avut loc miercuri. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost referitor la „desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal”. Aleşii locali au votat secret şi au stabilit ca din CA să facă parte Ionuţ Andrei şi Florian Badea. Până acum, membru al CA era Răzvan Bădescu, cel care este din nou consilier local PSD, dar colegii săi nu i-au mai dat un nou mandat, decât ca membri supleant, alături de Ion Şerban. Consilierii din opoziţie i-au propus pe Bogdan Marina şi pe Dan Petrescu, dar aceştia au obţinut mai puţine voturi.

Acum, după ce  CA al Spitalului este constituit legal, cel mai probabil Ionuţ Andrei va fi ales preşedintele acestuia, aşa cum s-a întâmplat şi la Aquaterm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email