Ionuţ Badea vrea să debuteze cu o victorie. Baftă şi Doamne-ajută!

F.C. Internaţional Curtea de Argeş începe mâine cursa infernală pentru salvarea de la retrogradare. Aflată pe primul loc retrogradabil după turul campionatului, echipa patronată de Benone Lazăr are un antrenor nou, Ionuţ Badea, precum şi patru jucători veniţi în această iarnă: Apostu, Antohi, Pintili şi Blay. În pregătiri, noul antrenor a reuşit să pună echipa pe picioare, să joace bine şi spectaculos, aşa cum nu o făcea în tur când antrenor era Ştefan Stoica. Urmează ca acum să vină şi rezultatele aşteptate de conducere şi suporteri, iar la finalul campionatului, atunci când se va trage linia, Interul să rămână în Liga I a fotbalului românesc. „Este un nou început pentru mine şi F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Avem nevoie de puncte şi vom juca fiecare meci doar cu gândul la victorie, dar urmează să vedem dacă vom şi reuşi acest lucru. Abordăm meciul cu Oţelul Galaţi liniştiţi, deoarece în pregătiri ne-am atins obiectivele, dar mai avem în continuare mult de lucru. Oţelul are jucători cu mare experienţă în prima ligă, jucători importanţi precum Paraschiv, Pena, Ibeh, Costin, Sălăgean şi chiar Giurgiu, care pot decide soarta unui meci”, declara antrenorul Ionuţ Badea care va debuta astfel, într-un meci oficial pe banca celor de la  F.C. Internaţional Curtea de Argeş.

Conducerea Oţelului Galaţi se teme!

La partida din tur, Oţelul Galaţi a câştigat cu scorul de 1 – 0, după o partidă în care s-a înregistrat cel mai mincinos scor. Oţelul lui Dorinel Munteanu a avut o jumătate de ocazie din care a marcat golul unei victorii nemeritate. Acum, antrenorul Dorinel Munteanu şi preşedintele clubului, Marius Stan, se tem de acest meci. Faptul că Marius Stan a făcut tot posibilul ca meciul să nu fie transmis la TV, şi din păcate a reuşit, este elocvent. Nu ar fi de mirare ca Oţelul să fie ajutată de arbitrii pentru a obţine cele trei puncte. Dorinel Munteanu este chiar panicat, deoarece nu va putea evolua jucătorul lui numărul 1, Gabriel Paraschiv, aflat în stare de suspendare.

Badea l-a „citit” pe Dorinel

Cel mai tânăr antrenor din Liga I, Ionuţ Badea, a urmărit majoritatea meciurilor jucate de Oţelul Galaţi în turul campionatului, dar şi în această perioadă de pregătiri. „Oţelul joacă în două sisteme, 4-2-3-1, sau 4-3-3. Echipa noastră trebuie să fie pregătită psihologic şi să dea dovadă de sacrificiu, pentru că ne-am propus să obţinem victoria. Nu ne-am propus să câştigăm un anumit număr de puncte în retur; vom juca fiecare meci pentru a obţine maximum, adică cele trei puncte”, mai spunea Badea.

Probleme în alegerea primului 11

F.C. Internaţional Curtea de Argeş nu are niciun jucător accidentat după perioada de pregătiri. „Acest lucru este benefic pentru noi, chiar dacă îmi va fi greu, şi mă pune în dificultate în alegerea primului 11, şi chiar a lotului de 18 care va face deplasarea la Galaţi. Mi-aş dori să am această problemă pe tot parcursul returului de campionat”, mărturisea Badea.

Meciul nu va fi transmis la TV!

Deşi se anunţase că meciul Oţelul Galaţi – Internaţional Curtea de Argeş va fi transmis în direct de GSP TV, partida este singura din prima etapă a returului nu va putea fi urmărită la TV. „Faptul că meciul nu va mai fi transmis la TV, este o surpriză neplăcută pentru noi. S-a motivat că grila valorică a meciului este scăzută, dar sunt cel puţin alte două meciuri care nu au miza acestuia. Partida noastră de la Galaţi este extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. F.C. Internaţional are ca obiectiv obţinerea celor trei puncte, şi sperăm să le obţinem chiar dacă meciul nu va fi televizat”, spunea George Pirnea, directorul executiv al clubului argeşean.

Ganezul Blay semnează cu Internaţional

Dorit de antrenorul Ionuţ Badea la echipă, ganezul George Blay a sosit aseară la Piteşti, iar în această dimineaţă a efectuat vizita medicală. „Ne-am înţeles cu Blay şi vom semna contractul în aceste zile, dar nu intră în calcule pentru meciul de la Galaţi deoarece este în urmă cu pregătirea”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea.

Bonusul va veni la final, dacă echipa nu va retrograda

Patronul Interului, Benone Lazăr spunea că „la acest meci, jucătorii nu vor avea un bonus la prima pentru eventuala victorie. Bonusul îl vor primi la finalul campionatului, dacă echipa se va salva de la retrogradare, şi va rămâne în prima ligă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email