Ionuţ Badea şi echipa lui au pierdut două puncte mari …

Grea este lupta pentru supravieţuire în Liga I, mai ales acum, când este o bătălie cumplită pentru titlul de campioni, pentru locul doi, pentru locurile care duc în Europa League, dar mai ales pentru evitarea retrogradării. Interul lui Benone Lazăr nu a mai câştigat un meci în deplasare din 17 octombrie 2009 (2 – 1 la Alba Iulia), şi unul pe teren propriu din 24 octombrie (2 – 1 cu Astra Ploieşti). Duminică, F.C. Internaţional Curtea de Argeş a obţinut primul punct în acest retur de campionat remizând la Mediaş cu o echipă care nu prea pierde puncte pe teren propriu. A fost un 0 – 0 care în final nedreptăţeşte echipa pregătită de Ionuţ Badea, fie şi numai pentru că din minutul 40 a jucat cu om în plus pe teren, Todea fiind eliminat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Arbitrul Teo Crăciunescu l-a „îngălbenit” pe Todea în minutele 38 şi 40, după care l-a eliminat.

Kone putea aduce victoria Interului pe final…

Terenul extrem de greu şi-a pus amprenta pe evoluţia celor 26 de fotbalişti care au evoluat în mocirla de la Mediaş. În cele 94 de minute cât a durat meciul, numărul de ocazii la ambele porţi a fost sensibil egal: 4-3 pentru gazde, dar trebuie spus că doar una singură poate fi catalogată ca fiind mare, şi a aparţinut medieşenilor. Pentru echipa lui Badea, Cătălin Lazăr, Kone şi Vezan au fost cei care puteau aduce trei puncte Interului. Cea mai mare ratare i-a aparţinut lui Emanuel Kone în minutul 86, care scăpat singur cu portarul Buhta n-a reuşit să înscrie!

Vine un meci extrem de important cu Pandurii

În etapa viitoare, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va juca un meci foarte important, un adevărat derby al suferinţei, cu Pandurii Tg. Jiu. În tur, Interul a câştigat la Tg. Jiu cu 3 – 2, iar acum nu este pentru argeşeni decât varianta victoriei pentru a spera mai departe la rămânerea în prima ligă.

Badea este optimist

Antrenorul Ionuţ Badea spunea după meciul de la Mediaş că „echipa noastră a demonstrat că poate juca bine şi poate obţine puncte. Din păcate, la Mediaş nu am câştigat decât un punct. Era un moment favorabil să obţinem victoria şi să facem 19 puncte, dar pe un asemenea teren foarte greu nu s-a putut mai mult. Faptul că am jucat cu om în plus din minutul 40 n-a fost un avantaj real din pricina terenului greu. Mediaşul este o echipă solidă care nu pierde pe teren propriu. Evoluţia echipei ne dă speranţe că ne vom salva de la retrogradare în acest campionat”.

Mihai Răduţ a fost convocat la lotul „B”

Mijlocaşul Mihai Răduţ a fost pentru prima dată titular în acest retur, în meciul de la Mediaş. Ionuţ Badea l-a folosit ca atacant pe parcursul întregii partide. După meci, tânărul jucător a aflat o veste bună: a fost convocat la lotul „B” da selecţionerul Răzvan Lucescu! Răduţ revine astfel la loturi, după anii trecuţi ce fusese la lotul de juniori şi cel de tineret. Accidentarea din turul campionatului în partida de la Vaslui, l-a scos din circuit mai bine de cinci luni, şi a revenit la începutul anului când s-au reluat pregătirile pentru retur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email