Ionuţ Badea a avut 19 jucători la primul antrenament

Vineri dimineaţă la ora 9.30, lotul celor de la Internaţional Curtea de Argeş s-a reunit la stadionul „Ştrand” din Piteşti pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon. Antrenorul Ionuţ Badea a avut 19 jucători la primul antrenament

desfăşurat la Bazinul Olimpic. În lotul Interului sunt mai multe noutăţi la capitolul veniri, dar mai ales la plecări.

 

„Gata cu munca de birou. Vom aduce mai mulţi jucători”

„După o scurtă perioadă de tranzacţie în care am lucrat numai la birou, astăzi am început pregătirea. Vom face toate testele de care avem nevoie în aceste zile. Ne vom despărţi pe cale amiabilă de mai mulţi jucători, dar vom aduce alţii. Pe lângă cei reveniţi, vom mai aduce alţi jucători pentru consolidarea lotului nostru. Obiectivul nostru pentru sezonul care va începe la sfârşitul lunii iulie, este clasarea pe un loc lipsit de grijile retrogradării, un loc mai sus decât ne-am clasat în campionatul trecut când am terminat pe poziţia a XII-a”, spunea Ionuţ Badea.

S-a renunţat la şapte jucători

Conducerea tehnică şi administrativă a clubului Internaţional a renunţat laăşapte jucători care mai aveau contract cu gruparea patronată de Benone Lazăr, despărţirile făcându-se pe cale amiabilă. Cei şapte jucători la care s-a renunţat sunt: portarul Florin Pampea şi jucătorii de câmp George Blay, Abiodun, Ovidiu Vezan, Ovidiu Stoianof, Cristian Zăgrean şi Alin Raţiu.

Primul venit: Ionuţ Bădescu de la Ceahlăul Piatra Neamţ

Dacă Ionuţ Badea a renunţat la şapte jucători, alţi cinci au fost prezenţi ca noutăţi sau reveniri după ce fuseseră împrumutaţi la alte echipe. Primul venit este Ionuţ Bădescu de Ceahlăul Piatra Neamţ. Bădescu a mai jucat la F.C. Internaţional în campionatul 1998 – 1999 pe când era junior, el fiind originar din Câmpulung. „Ne-am înţeles cu Ionuţ Bădescu, şi urmează ca în zilele următoare să se semneze contractul”, spunea tehnicianul Interului, Ionuţ Badea.

Patru reveniri şi un junior e la F.C. Silvana

Alţi patru jucători sunt de fapt reveniri după ce au fost împrumutaţi campionatul trecut la alte echipe. Dan Nistor a revenit de la Dacia Mioveni unde a avut un sezon foarte bun, portarul Daniel Mutu a revenit de la Săgeata Stejaru ca şi Alexandru Vlad, Alexandru Ciucur, revenit de la CSM Rm. Vâlcea. Noutatea este juniorul Ciprian Brata de la F.C. Silvana, din Liga a II-a, jucător pe care antrenorul Ionuţ Badea  l-a dorit în mod special la echipă.

Cei 19 jucători prezenţi la primul antrenament

Cei 19 jucători care au fost prezenţi la primul antrenament al Interului sunt următorii: Marius Popa, Dan Mutu, Gabi Matei, Cosmin Băcilă, Doru Pintili, Florin Popa, Vlad Chiricheş, George Neagu, Cornel Frăsineanu, Cătălin Lazăr, Mihai Antohi, Claudiu Voiculeţ, Nasser Menassel, Alexandru Ciucur, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Ionuţ Bădescu, Dan Nistor şi Ciprian Brata.

Arcaba, Chiricheş şi Răduţ sunt încă în vacanţă

Fundaşul central Vlad Chiricheş a venit doar să-şi revadă colegii, după care a plecat, el beneficiind de vacanţă  încă o săptămână pentru că a fost convocat la lotul de tineret când colegii lui erau în vacanţă. Portarul australian Tomislaw Arcaba va reveni pe 15 iunie la pregătiri, iar Mihai Răduţ se va prezenta la antrenamente vineri, 18 iunie. Pentru că a fost convocat la lotul naţional, Răduţ a primit o săptămână în plus de vacanţă, el fiind acum la Monte Carlo împreună cu prietena lui, Cristina. Nu au fost prezenţi cei doi ivorieni, Ousmane Viera şi Emanuel Kone, despre care se spune că nu vor mai fi împrumutaţi de CFR Cluj la Internaţional, ci la Gloria Bistriţa. Kone se află în aceste zile la Campionatul Mondial din Africa de Sud. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email