Ion Stoica este noul director al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş

În urma constatării unor disfuncționalități în managementul Sucursalei Curtea de Argeș, Euro INSOL, Administratorul Judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii acestei structuri teritoriale. Astfel, Constantin Ivan a fost revocat din funcția de director al Sucursalei Curtea de Argeș, fiind înlocuit cu Ion Stoica. De asemenea, a fost revocat și Aurel Jianu din funcția de director producție, fiind înlocuit cu Vasile Sora, se arată într-un comunicat al Hidroelectrica. Prin urmare, de la sfârşitul săptămânii trecute, Constantin Ivan a fost înlocuit cu Ion Stoica. Acesta a deţinut până vineri funcția de şef secție Reparații la Sucursala Hidroelectrica – Serv Curtea de Argeș, aparținând de Hidroelectrica – Serv București.
Noul director adjunct de producţie al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş, Vasile Sora,  este absolvent al Institutului Politehnic București, Facultatea de Energetică (1983) și are experiență în exploatarea centralelor hidroelectrice din cadrul Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeș, în special în exploatarea celei mai importante centrale a sucursalei, CHE Vidraru.
Ion Stoica este membru PNL Curtea de Argeş şi este considerat un apropiat al fostului deputat Adrian Miuţescu. De altfel, se pare că şi Miuţescu ar fi fost în cărţi la un moment dat pentru funcţia de director al SH Curtea de Argeş, dar a pierdut lupta în favoarea colegului său de partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email