Ion Şerban cere demisia primarului şi viceprimarului. El acuză că „20 de milioane de euro s-au cheltuit degeaba la Curtea de Argeş în ultimii 2 ani”.

Ultima şedinţă a Consiliului Local, de vineri, a fost una furtunoasă. Consilierul local Ion Şerban a cerut demisia viceprimarului Gabriel Jubleanu, care a fost prezent la şedinţă, şi a primarului Constantin Panţurescu, absent.

„În ultimii doi ani, de când conduceţi oraşul, aţi cheltuit 20 de milioane de euro, bugetul pe doi ani, şi nu se vede nimic. Ar trebui să vă fie ruşine!”, a strigat Ion Şerban către viceprimar. „Vă cer demisia!”, a mai spus consilierul local. El a cerut ca impozitul pe care îl vor plăti persoanele juridice pentru clădiri în 2019 să fie la acelaşi nivel din 2017, să nu fie crească. „Oamenii de afaceri sunt obligaţi de lege să-şi evalueze proprietăţile anul acesta, iar valorile vor fi mai mari oricum. Şi eu sunt om de afaceri, dar nu cer acest lucru pentru mine, ci vreau să facem asta ca să le arătăm oamenilor de afaceri să îi sprijinim, nu doar le cerem bani mai mulţi”, a spus Şerban. Cum propunerea lui nu a trecut, votând împotriva ei consilierii PSD, Şerban s-a înfuriat şi s-a declarat dezamăgit. „Sunt dezamăgit. Toţi bugetarii (consilierii PSD sunt toţi bugetari – n.a.) aţi votat politic, împotriva oamenilor de afaceri”, a mai spus Ion Şerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email