Ion Gavrilă, noul director al SC Electroargeş SA

Consiliul de Administraţie al SC Electroargeş SA a informat organele de supraveghere a pieţei de capital, acţionarii şi eventualii investitori privind numirea lui Ion Gavrilă în funcţia de director general al societăţii începând cu data de 12 iunie, având în vedere faptul că postul era vacant ca urmare a rezilierii contractului de mandat privind îndeplinirea funcţiei de director general al lui Sergiu Burcă.

Electroarges a fost înființată în anul 1971 și a început să producă în anul 1973. În anul 1991, Electroarges a devenit societate pe acțiuni, cu capital majoritar de stat, iar în anul 1996, pachetul majoritar de acțiuni (51%) a fost preluat de către Asociația PAS Electroargeş 94. Membrii acestei asociații au fost exclusiv salariați ai societății. Restul acțiunilor (49 %) este deținut de persoane fizice sau juridice.

 

În anul 2005, membrii Asociației PAS Electroargeş 94 au devenit proprietarii acțiunilor. Din acest moment, acțiunile sunt deținute în totalitate (100%) de acționari persoane fizice sau juridice, noul director general, care a  mai ocupat această funcţie în trecut, fiind unul dintre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email