Ioana Duţă a expus din nou la Curtea de Argeş

La Muzeul Municipal Curtea de Argeş a avut loc zilele trecute vernisajul expoziţiei „Jurnal…filă de aur”, realizată de tânăra Ioana Duţă. La eveniment au participat Florin Scărlătescu, directorul instituţiei, consilie­rul local Ştefan Dumitrache, alte personalităţi locale, dar şi foarte mulţi colegi de ai Ioanei.
Expoziţia reprezintă o continuare a proiectului unic iniţiat de Ioana în luna februarie a anului 2008, cu cele 365 de pagini de jurnal, reprezentând câte un tablou pe zi timp de un an. „Ioana Duţă este deja o artistă foarte cunoscută, care a expus de nenumărate ori atât în ţară cât şi în străinătate. Ioana pictează de la o vârstă fragedă sub îndrumarea tatălui său şi a expus încă din anul 1995. Acum ea este studentă la Institutul de Arte Plastice din Bucureşti, în anul II, unde studiază şi se pregăteşte foarte bine. Aşteptăm şi alte expoziţii în continuare şi sunt sigur că vor fi din ce în ce mai bune. Pot spune că Ioana a trudit foarte mult pentru fiecare idee pe care a reprezentato pe pânză”, a spus Florin Scărlătescu.

Diplomă de excelenţă pentru Ioana

La vernisajul expoziţiei au fost prezenţi şi reprezentaţii Societăţii Academice Art Emis, care au oferit diplome de excelenţă Ioanei Duţă, artistului plastic Traian Duţă şi soţiei sale, Liliana Duţă, dar şi directorului instituţiei, Florin Scărlătescu. Toţi cei care au participat la eveniment au apreciat valoarea lucrărilor expuse şi au ţinut să o felicite pe Ioana Duţă pentru realizarea expoziţiei. „Vă mulţumesc tuturor. Pentru mine această expoziţie este foarte importantă şi are un caracter jubiliar. În acest an se împlinesc 10 ani de la prima mea expoziţiei. Am mai expus şi înainte, dar nu singură. Expoziţia aceasta este o continuare a proiectului iniţiat de mine, în cadrul căruia am pictat un tablou pe zi timp de un an de zile. Acum nu mai fac un tablou pe zi. Am tablouri la care lucrez o săptămână sau mai mult. Chiar am avut lucrări pe care le-am continuat după un an de zile”, a spus Ioana Duţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email