Întreţinerea stadionului costă 15.000 euro anual

C. S. Fotbal Club Curtea de Argeş a solicitat Consiliului Local să folosească baza sportivă de la stadionul municipal pentru desfăşurarea antrenamentelor şi a jocurilor. „Ne-au cerut să dăm acces gratuit copiilor din Curtea de Argeş la stadion pentru antrenamente şi pentru jocurile oficiale”, a explicat primarul Nicolae Diaconu cererea formulată de Gabriel Nastea, preşedintele C.S. Fotbal Club Curtea de Argeş. „Pentru a-şi desfăşura activitatea în bune condiţii şi pentru a atrage investitori care să finanţeze clubul, este nevoie de stabilitate şi garanţie în folosirea bazei sportive pentru desfăşurarea antrenamentelor şi a jocurilor. În acest sens, clubul se obligă să folosească, să protejeze şi să întreţină în bune condiţii terenul de joc şi celelalte anexe – vestiare, birouri, mobilier, etc.”, a scris Nastea în solicitarea adresată Consiliului Local.
Gabriel Nastea a mărturisit consilierilor că e greu de întreţinut gazonul şi mai ales costisitor. „Trebuie făcute de două ori pe an nişte operaţiuni care costă 7-8000 de euro. Anual, întreţinerea stadionului costă 15.000 de euro”, a spus Nastea.
Până la urmă, consilierii locali au aprobat cererea acestuia, iar micii fotbalişti se pot antrena la stadion şi pot face acolo şi antrenamentele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email