Întreţinerea stadionului costă 15.000 euro anual

C. S. Fotbal Club Curtea de Argeş a solicitat Consiliului Local să folosească baza sportivă de la stadionul municipal pentru desfăşurarea antrenamentelor şi a jocurilor. „Ne-au cerut să dăm acces gratuit copiilor din Curtea de Argeş la stadion pentru antrenamente şi pentru jocurile oficiale”, a explicat primarul Nicolae Diaconu cererea formulată de Gabriel Nastea, preşedintele C.S. Fotbal Club Curtea de Argeş. „Pentru a-şi desfăşura activitatea în bune condiţii şi pentru a atrage investitori care să finanţeze clubul, este nevoie de stabilitate şi garanţie în folosirea bazei sportive pentru desfăşurarea antrenamentelor şi a jocurilor. În acest sens, clubul se obligă să folosească, să protejeze şi să întreţină în bune condiţii terenul de joc şi celelalte anexe – vestiare, birouri, mobilier, etc.”, a scris Nastea în solicitarea adresată Consiliului Local.
Gabriel Nastea a mărturisit consilierilor că e greu de întreţinut gazonul şi mai ales costisitor. „Trebuie făcute de două ori pe an nişte operaţiuni care costă 7-8000 de euro. Anual, întreţinerea stadionului costă 15.000 de euro”, a spus Nastea.
Până la urmă, consilierii locali au aprobat cererea acestuia, iar micii fotbalişti se pot antrena la stadion şi pot face acolo şi antrenamentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email