Interul merge la Urziceni după puncte! Bateţi campioana!

Internaţional Curtea de Argeş joacă astăzi la Urziceni una din ultimele şanse de supravieţuire în Liga lui Mitică. Trupa lui Ionuţ Badea joacă împotriva campioanei en titre, Unirea Urziceni care mai speră să câştige pentru a doua oară cununa de lauri. „Nu cred că avem şanse anul ăsta să câştigăm campionatul. Ar fi o a doua minune să luăm titlul şi anul acesta”, spune MM Stoica. La fel a zis şi anul trecut, când au ieşit campioni … Acum nu mai este Dan Petrescu pe banca tehnică, Varga şi Bălan în teren, dar „Urziceanca” tot mai speră. Este în schimb antrenorul israelian Levy, omul căsătorit de 25 de ani cu o fostă „Miss Israel” cu care are patru copii!

„Ne jucăm şansa până la capăt!”

„Nimeni nu poate spune că un meci împotriva echipei campioane, pe terenul ei, este uşor! Ne aşteaptă un meci extrem de dificil în care avem şansa noastră, mică, dar atâta timp cât există credem în ea şi o jucăm până la capăt. Unirea Urziceni este o grupare puternică, în care sunt jucători de valoare de care trebuie să ţinem seamă: Bilaşco, Brandan, Maftei, Galamaz şi Onofraş. Faptul că Iulian Apostol nu va juca, poate fi un dezavantaj pentru Unirea, dar cel care îl va înlocui va evolua cât va putea de bine pentru a nu i se simţi absenţa”, spunea antrenorul Ionuţ Badea la plecarea spre Urziceni.

Program foarte greu în ultimele etape

Pentru a se salva de la retrogradare, F.C. Internaţional Curtea de Argeş mai are nevoie de cel puţin 4-5 puncte până la finalul campionatului, şi chiar 6, dacă Pandurii vor câştiga aşa cum zice Sorin Cârţu, 9 puncte în următoarele patru etape. Şi cum Interul mai are două deplasări în care poate să-şi îmbunătăţească situaţia la „adevăr”, acum este momentul să dea marea lovitură. În penultima etapă Inter va juca la Cluj cu CFR-ul, etapa viitoare la Piteşti cu Ceahlăul Piatra Neamţ, iar ultima etapă tot la Piteşti cu Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email