Interul de Argeş speră să joace în Cupa României la Curtea de Argeş

În Cupa României, F.C. Internaţional Curtea de Argeş are drept obiectiv calificarea într-o fază cât mai avansată pentru a juca împotriva unei echipe de top din fotbalul românesc. Conducerea clubului argeşean speră să obţină o derogare ca eventualul meci cu una din echipele emblematice din campionatul nostru să o dispute la Curtea de Argeş, deşi tribuna stadionului din oraşul Basarabilor nu îndeplineşte cerinţele unui meci din prima ligă.

„Trebuie să jucăm şi pe arătură”

Pentru meciul din şaisprezecimile Cupei României „Timişoreana”, lotul Interului de Argeş a plecat marţi dimineaţă spre Turnu Severin unde va înnopta. Partida cu Minerul Mehedinţi se va juca la Vânju Mare, pe terenul unde evoluează în liga a II a Drobeta Tr. Severin. „Ştim că la Vânju Mare este un teren mai mic, denivelat şi foarte prost, dar trebuie să ne adaptăm şi să jucăm pe arătură, pe ogor, sau pe mirişte, ori pe ce o fi. Vrem să ne calificăm, şi vom folosi jucătorii nou veniţi, pe cei refăcuţi după accidentări, precum şi pe cei care n-au jucat prea mult în campionat”, spunea antrenorul Ştefan Stoica.

Au adus un atacant ivorian de 19 ani

După ce în ultima zi a perioadei de transferuri, 10 septembrie, conducerea clubului Internaţional i-a legitimat pe Abiodun, Dan Matei, Alin Raţiu şi Daniel Stan, în aceste zile a mai fost adus un atacant ivorian de 19 ani, Abdul Kabore. Ivorianul a semnat un contract pe un an, cu drept de prelungire încă unul, dar nu va face parte din lotul care va fi folosit în meciul din Cupa României cu Minerul Mehedinţi. Kabore a evoluat în prima ligă din Coasta de Fildeş şi a făcut parte din lotul de juniori, iar acum a fost selecţionat şi la cel de tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email