Interul cu două feţe


Pandurii Tg. Jiu – F.C. Internaţional Curtea de Argeş 5 – 2 (1-2). După o primă repriză pe care au câştigat-o cu 2 – 1, antrenorul Ştefan Stoica a schimbat toată echipa şi a pierdut cu 0 – 4!

Goluri pentru cei doi „Claudiu”

Nu foarte multă lume, doar vreo 3-400 de iubitori ai fotbalului, au fost prezenţi la primul meci de pregătire în vederea noului sezon, ale echipelor Pandurii şi Internaţional. Cele două echipe se vor întâlni în campionat pe 22 august, în etapa a patra la Tg. Jiu. Meciul de luni seara disputat în nocturnă a început bine pentru echipa lui Benone Lazăr. Noul venit de la Dacia Mioveni, atacantul Claudiu Ionescu a deschis scorul în minutul 14, gazdele au egalat imediat, iar pe finalul primului mitan, jucătorul venit de la Farul, Claudiu Voiculeţ a adus din nou Interul în avantaj pe tabelă: 2 – 1.

Gado eliminat, Mutu a apărat un penalty

În repriza a doua, antrenorul Ştefan Stoica a înlocuit toată echipa, iar acest lucru s-a repercutat negativ pe tabela de marcaj, Pandurii lui Sorin Cârţu câştigând cu un zdrobitor 4 – 0. Portarul Claudiu Mutu a reuşit să apere un penalty la scorul de 2 – 4, executat de Luţu, iar în minutul 68, Gado a fost eliminat de pe teren, pentru cumulul de cartonaşe galbene. Conform unei strategii bine puse la punct, la F.C. Internaţional s-au făcut toate schimbările posibile, antrenorul Ştefan Stoica fiind mai puţin interesat de rezultatul din teren.

Astăzi, două meciuri „legate” pentru F.C. Internaţional Curtea de Argeş

Astăzi, nou promovata în prima ligă a fotbalului românesc, F.C. Internaţional Curtea de Argeş, va susţine două meciuri de pregătire „legate”, pe stadionul din Ştrand. De la ora 16.00, Interul va întâlni pe Rapid Piteşti, iar de la ora 18.00, adversari le vor fi cei de la Proremat. Atât Rapid, cât şi Proremat activează în liga a patra din judeţul Argeş.

Echipa lui Ştefan Stoica:

M. Popa – Băcilă, Chiricheş, A. Popa, Neagu – Voiculeţ, Vezan, Răduţ, Frăsineanu – Cl. Ionescu, Stoianof. În repriza a doua au jucat: Arcaba, Mutu, Pampea, Filip, Vlad, Bier, Bold, Itu, Gado, Mihuţ, Zăgrean, Jianu, Corcoveanu, Tomas.

Alte noutăţi în lotul lui Murinho- Stoica

După ce străinii care au venit în aceste zile la F.C. Internaţional Curtea de Argeş au plecat aşa cum au venit, acum sunt în probe mai mulţi fotbalişti români. Este vorba de Mihuţ, Corcoveanu, Tomas şi Zăgrean. Câţi vor fi opriţi, sau câţi vor pleca de unde au venit, doar antrenorul Ştefan Stoica va decide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email