Interul a revenit acasă

Pentru jucătorii de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, cantonamentul din Antalya s-a terminat sâmbătă seară când au revenit în ţară. Duminică au avut zi liberă, iar de astăzi îşi vor relua antrenamentele. Până la începerea returului, Interul va susţine două meciuri de pregătire, unul cu CSM Rm. Vâlcea în deplasare şi un altul cu o echipă nedesemnată încă. În cantonamentul din Turcia, echipa lui Ionuţ Badea a jucat cinci meciuri de pregătire: cu Olimpik Baku (1 – 0), cu SV Babelsberg (0 – 1) şi cu Zhetysu Taldykorgan (2 – 0), cu Gyongnam (2 – 3), şi cu Petrolul Ploieşti(). În ultima zi, F.C. Internaţional Curtea de Argeş a susţinut două meciuri, antrenorul Ionuţ Badea folosind două echipe diferite.

Badea a renunţat la macedoneanul Dimovscki

Macedodeanul Goran Dimovscki a fost timp de o săptămână în probe la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, dar nu a fost oprit în lot renunţându-se  la serviciile lui. Dimovscki este fundaş dreapta şi s-a întors la echipa sa Rabotnici. „Goran Dimovscki nu a fost oprit la echipă, deoarece s-a considerat că nu este mai bun decât jucătorii Gabi Matei şi Dan Matei pe care îi avem pe postul de fundaşi dreapta”, spunea unul din conducătorii Interului.

Gado va putea juca la Galaţi

Singurul jucător din lotul interist care a avut probleme medicale în cantonamentul din Antalya este mijlocaşul Ramses Gado. Fostul jucător al Oţelului Galaţi a suferit o întindere şi medicul i-a recomandat cinci zile de repaus. În ultimul meci de pregătire din Antalya, cel cu Petrolul, Gado a fost titular, iar de marţi se va pregăti normal cu lotul, şi putea juca în prima etapă a returului, în partida din deplasare cu fosta lui echipă, Oţelul Galaţi.

Florin Popa este complet refăcut

Revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon, fundaşul Florin Popa s-a pregătit separat în această perioadă. „Recuperarea lui Florin Popa a decurs gradat şi bine, astfel că de marţi să se alăture lotului şi să se pregătească normal. În meciul cu Petrolul Ploieşti l-am şi băgat 15 minute pentru a se reacomoda cât mai repede cu echipa şi cu cu jocul”, spunea antrenorul Ionuţ Badea. Florin Popa a fost operat la sfârşitul lunii august la o clinică din Italia, la ligamentele încrucişate ale genunchiul drept.

S-a terminat vacanţa pentru Kone

Ivorianul Emanuel Kone a beneficiat de o scurtă vacanţă de 7 zile după ce a fost cu echipa naţională a Coastei de Fildeş la Cupa Africii. Kone va veni sâmbătă în Piteşti, şi de marţi se va integra în programul de pregătire al echipei. La Cupa Africii, Kone nu a fost folosit în niciun meci pe care ivorienii le-au susţinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email