Interul a jucat spectaculos în Ghencea, dar a pierdut la limită


„O să jucăm cu Steaua <full atac>, adică foarte ofensiv, deoarece nu avem ce pierde”, spunea în preziua meciului, antrenorul Ştefan Stoica. Şi Interul a jucat pe cartea atacului, spectaculos şi ofensiv, fără teamă, de parcă nu era o echipă aflată pe locul 15 al clasamentului, un loc retrogradabil… Din păcate, apărarea Interului a fost repede „înţepată” de Bănel Nicoliţă; era doar minutul 3, când mingea a ajuns dintr-o deviere, norocos, pe partea dreaptă a apărării, Abionun este depăşit, iar Nicoliţă înscrie cu un şut pe jos: 1 – 0.

Un asistent orb: Orbuleţ…

Interul nu dezarmează, şi peste 5 minute, Cosmin Băcilă scapă singur cu Zapata, dar asistentul Orbuleţ semnalizează eronat ofsaid! Asistentul bucureştean Orbuleţ a dat dovadă ori că este orb, ori de rea intenţie… Băcilă plecase din poziţie corectă, şi egalarea era iminentă. La „Recursul Etapei”, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală a dat dovadă de nesimţire susţinând cu neruşinare că a fost ofsaid… La 1 – 1, poate soarta meciului era alta.

Faza meciului realizată de Băcilă

Minutul 12. Atacantul Zăgrean venit să ajute apărarea, pierde mingea în faţa lui Szekely, şi apoi îl faultează la numai 7 metri de poarta lui Popa. Penaltyul este transformat de Kapetanos: 2 – 0 pentru Steaua. Nici acum Interul nu dezarmează, şi Băcilă reuşeşte o fază de mare efect în minutul 21 când ia o acţiune pe cont propriu, trece de cinci adversari şi înscrie pe lângă portarul Zapata: 1 – 2.

Primul gol al lui Zăgrean pentru Inter

În mitanul secund, jucătorii lui Ştefan Stoica aleargă după egalare, convinşi că Steaua poate fi oprită în drumul spre locul întâi la sfârşitul turului. Liniştea vine pe stadionul din Ghencea în minutul 63. Atunci Kone îi pasează la 6-7 metri de poartă lui Zăgrean, iar acesta îl execută pe Zapata cu un şut sec: 2 – 2. Pentru Zăgrean a fost primul gol înscris în contul Interului de Argeş.

Cristi Tănase cu bombele lui…

Meciul avea să fie decis de Cristi Tănase, cel mai hulit jucător al Stelei după ce a fost surprins la un şpriţ cu manele alături de „bomba sexy” Iulia şi Cătălin Doman. În minutul 70, Dodel şutează excepţional de la 25 de metri profitând de faptul că nu l-a atacat nimeni, şi mingea trimisă de el intră în poarta lui Popa după ce „muşcă” bara transversală: 3 – 2 pentru Steaua!! Ce gol magnific s-a găsit să dea Cristi Tănase tocmai contra Interului…

Dodel salvatorul

Şi aşa, Dodel salvează Steaua care termină târâş-grăpiş pe locul întâi la egalitate de puncte cu mai multe echipe. Interul iernează pe locul 15, unul retrogradabil după ce a adunat doar 16 puncte în tot turul de campionat. Situaţia nu este dramatică, dar nicidecum liniştitoare, chiar dacă echipa a jucat bine multe meciuri, dar n-a luat puncte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email