Interul a dat patru, ca la teatru!


F.C. Internaţional Curtea de Argeş – F.C. Târgovişte 4 – 0 (2-0). Era de aşteptat ca F.C. Internaţional Curtea de Argeş să aibă un galop de sănătate cu una din echipele deja retrogradate în liga a treia. Cu toate astea, F.C. Târgovişte a jucat curajos şi deschis, şi numai forma excelentă a portarului Florin Pampea a făcut Interul să nu primească gol. Antrenorul Ştefan Stoica a odihnit mai mulţi jucători care până acum au dus greul meciurilor. Astfel, Kone, Matei, Vlad, Chiricheş au fost menajaţi. Cătălin Lazăr şi Mihai Răduţ sunt accidentaţi, iar Rareş Stan a fost suspendat. Lipsa celor şapte jucători nu s-a făcut simţită pentru că cei care i-au înlocuit şi-au făcut datoria. Arbitrul clujean Dan Monea a avut parte de un meci destul de uşor de condus, sportiv, în care nu a fost arătat niciun cartonaş galben. F.C. Internaţional Curtea de Argeş a fost susţinută de o inimoasă galerie formată din şapte „puişori de rromi”, care la un moment dat au strigat „Să moară ciorile”!!! Preşedintele clubului F.C. Internaţional, Emanuel Marinescu, i-a potolit imediat pe cei din galerie care n-au mai scandat lozinci anti rasiste.

Cu urechea pe alte stadioane

Liniştit că echipa lui câştiga fără probleme cele trei puncte, patronul Benone Lazăr a urmărit repriza a doua din cabina de transmisie a stadionului, fiind atent la ce se întâmpla pe stadioanele unde jucau celelalte contracandidate ale Interului la promovare: Unirea Alba Iulia, CSM Rm. Vâlcea şi CSM Tg. Mureş. Cum Alba Iulia şi Vâlcea au câştigat pe teren propriu, iar CSM Tg. Mureş a remizat la ACU Arad, Benone Lazăr nu a avut prea multe motive de bucurie…

Patronul Benone Lazăr nu a văzut primul gol

Primul gol al meciului înscris de Ovidiu Stoianof în minutul 9 nu a fost văzut de patronul Interului, Benone Lazăr, care a ajuns la stadion în minutul 12. Nu este prima reuşită a echipei lui pe teren propriu pe care patronul o ratează. „Nu-i nimic… Măcar să dea ei goluri şi să nu la văd eu. Dacă sunt curios, le pot vedea pe înregistrarea meciului”, spunea Benone Lazăr. După 30 de etape, F.C. Internaţional are cel mai bun atac din cele două serii ale ligii secunde cu 54 de reuşite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email