Internaţional Curtea de Argeş – UTA


Antrenorii Interului, Ştefan Stoica şi Nicolae Ungureanu, au ţinut ieri obişnuita conferinţă de presă făcând o amplă radiografie a situaţiei actuale din vestiarul echipei aflate în lupta pentru promovare în Liga lui Mitică.

Despre victoria de la Universitatea Cluj

Tehnicianul Ştefan Stoica spunea despre meciul de la Cluj din etapa trecută: „Meciul a fost extrem de important pentru ambele echipe. Universitatea mai era în cărţi pentru promovare dacă ne învingeau. Jucătorii gazdă au evoluat la intimidare, pe alocuri foarte dur. Ce s-a întâmplat la pauză când maseurul lor l-a lovit cu capul în gură pe Constantinescu, este un gest de comuna primitivă. Clujenii au vrut să câştige prin intimidare, şi în repriza a doua, când şi-au dat seama că au terminat benzina, au devenit şi mai duri, şi mai agresivi, şi nu au mai avut vreo ocazie la poarta noastră”.

Despre jucătorii absenţi la meciul cu UTA

Parcă este o obişnuinţă ca la fiecare etapă la F.C. Internaţional Curtea de Argeş să lipsească mai mulţi jucători. Astfel, pentru meciul cu UTA fundaşii Bier şi Alexandru Vlad sunt suspendaţi pentru cumulul de cartonaşe galbene, iar mijlocaşul Popa va sta deoarece a fost eliminat în partida cu Universitatea Cluj. Mijlocaşul Cătălin Lazăr şi-a reluat abia ieri antrenamentele după viroza care l-a ţinut la pat timp de o săptămână, la fel ca şi fundaşul Chiricheş, iar Vezan nu şi-a reluat încă pregătirea, lucru ce îl va face de săptămâna viitoare.

Despre revenirea accidentaţilor

Îmbucurătoare sunt revenirile lui Constantin Schumacher şi Ovidiu Stoianof. Chiar dacă nici unul din cei doi nu va fi titular, antrenorul Fane Stoica îi va folosi în repriza a doua a meciului cu UTA. Cu acest prilej, atacantul oltean va debuta la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci oficial. „Pe lângă revenirile lui Schumacher şi Stoianof, este o bucurie că Mihai Răduţ nu a fost afectat de viroza căreia au căzut victime 7 jucători din lotul nostru. El a avut noroc şi a scăpat de răceală”, mărturisea Stoica.

Despre „gogoşile” lansate de conducerea arădeană

Înaintea acestui meci, conducerea clubului arădean a lansat un zvon conform căruia UTA nu se va prezenta la meciul cu F.C. Internaţional, deoarece nu şi-a achitat unele datorii. „Nu mai cred în astfel de <gogoşi>… A fost o vreme când erau credibile, dar acum nu le mai iau în seamă. Cu toate că UTA a pierdut jucători foarte importanţi, acum au schimbat echipa cu mulţi tineri dornici de afirmare. Noi ne dorim să câştigăm acest meci, să înscriem goluri multe şi să spargem astfel ghinionul care l-am avut la partidele de pe teren propriu”, explica antrenorul Interului. 

Despre arbitraje

De fiecare dată când F.C. Internaţional a câştigat în deplasare, adversarii s-au plâns de arbitraj în mod cu totul nejustificat. „Se caută să se facă presiune cu arbitrii, dar totul este artificial. Am fost arbitraţi de Serea, acum ne va arbitra Kovacs, arbitrii din prima Ligă, iar la Cluj arbitrul din Vâlcea nu ne-a ajutat cu nimic, ba mai mult, a validat golul lor după o fază în care putea fluiera fault la portar! Suntem o echipă pe care arbitrii nu au ajutat-o până acum”, spunea Ştefan Stoica. Partida cu UTA va fi condusă la centru de Istvan Kovacs din Carei, iar la cele două linii vor oficia Constantin Florescu din Huedin şi Cristi Stăncescu din Craiova. Observator va fi fostul viceprimar craiovean, Gheorghe Nedelescu, zis şi „Balaurul”, pentru exigenţa şi meticulozitatea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email