INTERES ARGEŞEAN vă prezintă Cele mai tari oferte pentru Sărbătorile de iarnă

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Sărbătorile de iarnă, iar argeşenii care vor să le petreacă departe de casă trebuie să ia în calcul că locurile de cazare la munte sunt deja pe terminate. Ca în fiecare an, hotelierii şi proprietarii de pensiuni se întrec în prezentarea unor oferte care mai de care mai variate pentru cei care îşi vor petrece Sărbătorile de iarnă pe Valea Argeşului sau în alte staţiuni montane din ţară. Nici de această dată din ofertă  nu vor lipsi mesele îmbelşugate, muzica de petrecere, dansul şi voia bună, lucruri care cu siguranţă sunt pe placul argeşenilor. 
Cât costă un sejur de Crăciun la Piscu Negru
Astfel, cei care aleg să petreacă o minivacanţă de Crăciun sau noaptea dintre ani în unităţile de cazare de pe Valea Argeşului sau de pe Transfăgărăşan au la dispoziţie o mulţime de oferte atractive. Spre exemplu, un sejur de 5 zile de  Crăciun pentru două persoane la un hotel de trei stele situat la Piscu Negru costă 1.100 lei. Acesta cuprinde cazare cu mic dejun, un foc de tabără, dar şi o masă tradiţională câmpenească ce include şi tăiatul porcului. Tot aici, turiştii pot opta pentru un sejur de trei zile, pentru care vor scoate din buzunar doar 870 de lei. De asemenea, la acelaşi hotel, un sejur de 5 zile de Revelion costă 2.550 de lei pentru două persoane. Pachetul cuprinde pensiune completă, cină de revelion, artificii, DJ, cină carnaval şi foc de tabără.
3.500 de lei pentru un sejur de patru zile la un hotel de patru stele
Pentru a petrece noaptea dintre ani într-un cadru minunat turiştii pot alege un sejur de patru zile la un hotel de patru stele situat pe Transfăgărăşan. Astfel, pentru 3.500 de lei, preţul pentru o cameră dublă, aceştia vor beneficia de patru nopţi de cazare cu demipensiune, cină de primire şi program artistic, cină festivă românească în cea de-a doua zi, cină festivă de Revelion şi program artistic cu formaţie de muzică populară. De asemenea, turiştii vor avea parte de surprize şi în primele zile ale noului an. În plus, cei care se vor caza aici vor avea acces la saună, jacuzzi şi la terenul de sport, dacă nu va ninge. Totodată, cei mici vor avea la dispoziţie un loc de joacă special amenajat, minidisco, concursuri, în tot acest timp fiind supravegheaţi de personal specializat.
La un alt hotel de trei stele, aflat chiar pe malul Lacului Vidraru, turiştii pot alege cel mai ieftin pachet, în valoare de 980 de lei, care cuprinde cazarea timp de două zile, cină festivă de Revelion, cină festivă în 1 ianuarie, program artistic şi muzică live, dar şi acces la biliard şi sală de fitness. Preţul unui pachet de 5 nopţi se ridică la suma de 1.530 de lei.
Oferte la pensiunile de pe Valea Argeşului
Şi proprietarii pensiunilor de pe Valea Argeşului au pregătit pentru sărbătorile de iarnă foarte multe surprize pentru argeşeni sau pentru turiştii veniţi din alte zone ale ţării.
Astfel, un grup de 10 – 12 persoane poate închiria o vilă în comuna Aref, pentru 2.200 de lei, timp de trei zile. Oferta presupune închirierea întregii vile, în regim de autogospodărire. Un grup de aproximativ 30 de persoane poate închiria o altă pensiune, în aceeaşi localitate, dar pentru suma de 9.000 de lei, timp de patru nopţi, de Revelion.
De asemenea, la Corbeni, o pensiune de patru margarete se poate închiria cu 6.840 de lei, pentru trei nopţi de cazare. Capacitatea acesteia este de 19 locuri, în nouă camere.
Tot, la Corbeni, turiştii pot achiziţiona un sejur de trei nopţi la o pensiune modernă, pentru suma de 500 de lei de persoană. Oferta cuprinde cină de Crăciun cu preparate tradiţionale de porc, ţuică, vişinată, vin, dar şi băuturi răcoritoare. Aici copiii de până la patru ani au gratuitate.
Sărbătorile de iarnă pe Valea Prahovei
Cei care au fost, probabil, de mai multe ori la pensiunile de pe Valea Argeşului au posibilitatea de a schimba locaţia. Aceştia pot alege alte destinaţii din ţară, în top fiind de departe staţiunile de pe Valea Prahovei şi zona Bran Moeciu.
De exemplu, oferta de Crăciun la un complex turistic din Bran porneşte de la 130 euro de persoană, pentru 3 nopţi de cazare şi masa festivă, în timp ce Crăciunul la un hotel de 4 stele din Poiana Braşov porneşte de la 359 de euro de persoană, locul în cameră dublă, pentru 6 nopţi de cazare.
Pentru Revelion, preţurile sunt mai piperate. De exemplu, Revelionul la un complex turistic din Bran costă de la 213 euro de persoană pentru 3 nopţi de cazare şi masa festivă. Cei dornici să aibă un revelion de 4 stele pot opta pentru un hotel în Poiana Braşov . Oferta pleacă de la 839 euro de persoană loc în cameră dublă, pachet de 6 nopţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email