INTERES ARGEŞEAN a împlinit şase ani de la apariţie! Cum am petrecut de ziua noastră

Cotidianul INTERES ARGEŞEAN a împlinit, pe 25 septembrie,  şase ani de la apariţie. Astfel, cu acest prilej, echipa ziarului a sărbătorit alături de oameni politici, şefi de instituţii, oameni de afaceri, dar şi alţi colaboratori. Evenimentul s-a desfăşurat la Restaurantul „Şura lui Ilea” din municipiul nostru.
La împlinirea celor şase de la prima apariţiei, au fost alături de noi Nicolae Diaconu, primarul municipiului, Cristian Mitrofan, viceprimar, Ionel Ispir, inspector-şef IPJ Argeş, comisar-şef  Traian Ene, adjunct Poliţia Curtea de Argeş, Ştefan Dumitrache, manager Muzeul Municipal, Sorin Sorescu, director adjunct DSVSA Argeş, Ioan Ghiţă, directorul SPGC, Gabriel Nastea, reprezentant SC Salubritate Publică, Theodor Duţu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, Nichita Sandu, preşedintele Argcoms SCM Curtea de Argeş, omul de afaceri Aurel Ilea, Simona Hirică, manager Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”, Ştefana Florea, director Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, ing. Ioan Călinescu, director Liceul Tehnologic Auto, prof. Nicolae Niţă, Alexandru Ursu, preşedinte TSD Curtea de Argeş, Răzvan Popescu, preşedinte TNL Curtea de Argeş, dar şi mulţi alţi colaboratori şi prieteni.
Toţi cei care au participat la petrecerea aniversară au ţinut să ne felicite pentru modul în care ne desfăşurăm activitatea, pentru obiectivitatea de care dăm dovadă în relatarea evenimentelor care se petrec în urbea Basarabilor, pentru că în fiecare zi oferim cele mai „calde” informaţii, dar şi pentru că am rezistat în aceşti şase ani. În acelaşi timp, invitaţii ne-au urat tradiţionalul „La Mulţi Ani!”, dar şi cât mai multe apariţii.
La fel ca şi în anii trecuţi, Nichita Sandu, preşedintele Argcoms Curtea de Argeş, ne-a oferit şi un cadou original, un trofeu din ceramică, inscripţionat cu numele ziarului  INTERES ARGEŞEAN, dar şi cu vârsta împlinită de cotidian. Petrecerea a fost una reuşită şi s-a încheiat după miezul nopţii.
Le mulţumim celor care ne-au fost alături la petrecere dar şi celorlaţi, care nu au fost fizic lângă noi joi seara la Şura lui Ilea, dar cărora le-am simţit prezenţa şi susţinerea în toţi aceşti şase ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email