Interes Argeşean a împlinit 7 ani!

„Azi Interes argeşean intră în viaţa dumneavoastră definitiv. Interesul dumneavoastră este scopul demersului nostru jurnalistic, iar la capătul zilei vom fi fericiţi dacă dumneavoastră, cititorii noştri veţi fi un pic mai buni sau  măcar  mai informaţi. Echipa de Interes este cea mai bună din Curtea de Argeş, o echipă formată din oamenii în care aveţi încredere. Vom fi aproape de dumneavoastră, şi vă aşteptăm aproape de noi, pentru că vom face ziarul împreună, iar ziarul va ilustra problemele şi bucuriile pe care le aveţi”. Asta scriam în urmă cu 7 ani, în primul număr al Interesului Argeşean. Toate acestea sunt valabile şi acum, şi sperăm că de-a lungul celor 7 ani v-am convins de asta

Ne înclinăm în faţa dumneavoastră acum, la 7 ani de la apariţia ziarului, aşa cum am făcut-o la început de drum. Noi suntem Interes argeşean, în interesul dumneavoastră. Vă aşteptăm şi de acum încolo, să ne citiţi, să veniţi la redacţie, să vă împărţiţi viaţa cu noi. De la noi, cu drag, pentru dumneavoastră, un ziar adevărat, cu subiecte adevărate, cu oameni şi despre oameni adevăraţi.

 

Am sărbătorit alături de o parte din prietenii noştri la restaurantul Şura lui Ilea cei 7 ani de Interes. Al nostru şi al dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email