INTERES ARGEŞEAN a împlinit 6 ani

În urmă cu fix şase ani, pe 25 septembrie 2008, apărea INTERES ARGEŞEAN, ziarul pe care argeşenii îl aşteptau, un ziar interesant şi care reprezenta INTERESUL argeşenilor.  Nu a fost uşor să ajungem la şase ani şi la 1249 de numere, dar anii au trecut parcă prea repede, iar cele 1249 de ediţii s-au făcut parcă singure. Uitându-mă prin colecţia ziarului mi-am dat seama că, peste ani, cei care vor vrea să afle exact cum a fost viaţa la Curtea de Argeş pot afla din INTERES ARGEŞESAN. Dacă a fost greu sau uşor, dacă a fost frumos ori urât, interesant sau banal, de toate acestea îşi vor da seama cei care vor răsfoi ziarele ori vor căuta arhiva pe net.
Cred că am convins, de-acum, pe toată lumea, că nu aparţinem vreunui personaj oneros, şi nici nu avem alte interese ascunse în afara celui de a vă informa cu privire la ce se întâmplă în zona noastră. Probabil am mai greşit, dar nu am publicat niciodată nimic cu rea credinţă, urmărind alte interese în afara celor ale cetăţenilor care ne citesc. Am vrut să facem presă de calitate, să demonstrăm că se poate chiar şi la Curtea de Argeş, acolo unde întoarce trenul, asta. Din punctul meu de vedere, am reuşit.
Ne ştiţi, pe noi, jurnaliştii de INTERES ARGEŞEAN, de pe stradă. Am venit la dumneavoastră să vă întrebăm ce probleme aveţi, asta când nu ne-aţi vizitat dumneavoastră al redacţie. Am mers la locurile fierbinţi, fie că a fost vorba despre o şedinţă de Consiliu Local, un accident urât ori un protest al unor salariaţi. Am încercat să fim peste tot unde prezenţa noastră era necesară şi unde prin prezenţa noastră interesul dumneavoastră era apărat ori prezent. Nu suntem mulţi, dar ne facem treaba cu drag şi cu profesionalism, sau cel puţin acesta este scopul nostru. Faptul că ne mulţumiţi pe stradă, la telefon ori pe site ne dă puterea să mergem mai departe în fiecare zi.
Gândiţi-vă pentru o clipă cum este ca în fiecare dimineaţă să iei totul de la început, activitatea ta să fie multe pagini albe care aşteaptă să fie umplute cu lucruri interesante, de INTERES  pentru dumneavoastră, Cam asta facem noi. În fiecare zi o luăm de la început, şi încercăm ca fiecare număr nou de ziar să fie mai bun decât precedentul.
Recitind ce am scris îmi dau seama că de multe, poate prea multe ori, am scris cuvântul INTERES. Da, dar am şi motive – INTERESUL nostru pe care în sărbătorim azi este suma intereselor dumneavoastră. Vă mulţumim pentru asta şi sperăm să putem sărbători împreună şi peste 10 sau 20 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email