INTERES ARGEŞEAN a împlinit 12 ani!

Pe 25 septembrie INTERES ARGEŞEAN a împlinit 12 ani de la apariţie. Iată ce scriam în urmă cu 12 ani, în primul număr al ziarului – Interesul dumneavoastră este scopul demersului nostru jurnalistic, iar la capătul zilei vom fi fericiţi dacă dumneavoastră, cititorii noştri, veţi fi un pic mai buni sau  măcar  mai informaţi. Echipa de Interes este cea mai bună din Curtea de Argeş, o echipă formată din oamenii în care aveţi încredere. Vom fi aproape de dumneavoastră, şi vă aşteptăm aproape de noi, pentru că vom face ziarul împreună, iar ziarul va ilustra problemele şi bucuriile pe care le aveţi.

Vă aşteptăm în fiecare zi de acum încolo, să ne citiţi, să veniţi la redacţie, să vă împărţiţi viaţa cu noi. De la noi, cu drag, pentru dumneavoastră, un ziar adevărat, cu subiecte adevărate, cu oameni şi despre oameni adevăraţi.

Lucrurile despre care scriam atunci sunt valabile şi acum, căci Interesul nostru este al dumneavoastră, şi am încercat în aceşti ani să demonstrăm asta. Cred că am reuşit în mare măsură, iar dacă am mai greşit, să ne iertaţi, şi să fiţi convinşi că nu am greşit intenţionat, nu am publicat niciodată nicio informaţie fără să o fi verificat de trei ori, aşa cum am învăţat noi la şcoală.

Sigur, nimeni nu e perfect şi prin urmare nici ziarul făcut de noi nu este. Dar încearcă să fie, cu fiecare apariţie, cu fiecare număr pe care îl găsiţi la tarabe.

Am trecut împreună în această perioadă prin multe, am schimbat primari şi consilieri, am pierdut oameni adevăraţi şi am câştigat experienţe, plătite de multe ori scump. Suntem mai bogaţi cu toţii acum, după 12 ani în care noi am scris cât am putut mai bine şi mai corect şi dumneavoastră aţi aflat lucruri pe care alţii nu voiau să le aflaţi.

Nu suntem perfecţi, dar încercăm să fim cât mai buni, cei mai buni, pentru dumneavoastră, cititorii noştri. Am trecut prin multe împreună şi suntem convinşi că mai sunt multe de făcut, de aflat, de citit, de informat, de dezvăluit. Ne-am câştigat locul în presa locală şi rămânem în top. Nu vă promitem că viaţa noastră, a argeşenilor, va fi mai bună datorită Interesului Argeşean, dar vă încredinţăm că vom lupta până la ultima zvâcnire a tastaturii ca dumneavoastră să fiţi informaţi, să ştiţi ce trebuie să ştiţi.

Interes Argeşean este o reflexie a oraşului în care trăim, o oglindă, fidelă, sperăm noi, a vieţii noastre, a bucuriilor şi a necazurilor noastre. De noi toţi depinde însă ca oglinda să arate lucruri frumoase şi fapte bune. Deocamdată nu se întâmplă asta, dar sperăm că la un moment dat aşa va fi. Pe noi ne veţi găsi tot acolo şi atunci, pe aceeaşi tarabă de ziare şi la aceeaşi adresă web, interesargesean.ro. Probabil că nu vom reuşi să răsturnăm noi guverne, sau să modificăm cursul lumii. Însă dacă aici, la Curtea de Argeş, putem să schimbăm ceva, e foarte bine. Pentru că suntem Interes Argeşean, Interesul fiecăruia dintre noi şi Interesul tuturor.

Laura Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email