INTERES ARGEŞEAN, de doi ani în slujba dumneavoastră

Noi, cei de la INTERES ARGEŞEAN, vă dorim La mulţi ani dumneavoastră, cititorilor noştri, acum când se împlinesc doi ani de când am apărut pe piaţă. Dacă dumneavoastră vă va fi bine, atunci şi nouă ne va fi la fel.

Am încercat, în cei doi ani de existenţă pe piaţa media argeşeană, să fim obiectivi şi să aducem în faţa dumneavoastră în fiecare dimineaţă cele mai proaspete şi cele mai interesante ştiri, iar dacă am reuşit asta tot dumneavoastră decideţi.

E un moment greu pentru presă în general, şi poate pentru cea argeşeană în special, dar sunt convinsă că vom ieşi cu toţii din această perioadă de criză mai puternici şi mai înţelepţi. De asemenea mai cred că e loc pe piaţă pentru toată lumea, că fiecare ziar îşi are cititorii pe care îi merită şi pe care îi slujeşte, mai bine sau mai rău, pe măsura posibilităţilor pe care le are fiecare. Sunt convinsă că oamenii care fac ziarul dau calitatea acestuia, calitatea lor de oameni reflectându-se în ceea ce scriu şi, mai ales, în felul în care scriu.

S-a tot spus că la Curtea de Argeş lipsesc specialiştii, că cel care avut mai mult creier a plecat la Bucureşti sau din ţară. Nu sunt de acord, au rămas şi mulţi profesionişti aici, iar în presă îndrăznesc să spun că se vede asta. Se vede la noi, se vede la colegii noştri de la Argeş Expres. Evident că mai greşim, dar e omeneşte să greşeşti atunci când munceşti şi nu te uiţi după şantaje sau alte escrocherii cărora pompos le spui presă. Nu suntem noi cei mai şi cei mai din ţară, dar ne străduim să ne facem meseria onest, cu bun simţ, având grijă de aproapele nostru şi străduindu-ne să fim noi înşine în tot ceea ce facem.

Acum, la doi ani de INTERES ARGEŞEAN, vă mărturisesc că fiecare zi a fost o provocare pentru mine şi pentru colegii mei. În fiecare zi am încercat să aducem în faţa dumneavoastră un ziar nou, modern, un ziar în care lucrurile sunt prezentate exact aşa cum sunt. Cred că am reuşit, iar dacă uneori nu s-a întâmplat aşa ne cerem scuze. Şi ziaristul este, la urma urmei, tot om.

Îmi amintesc cum era presa la Curtea de Argeş prin 1996 – 1997, când lucrau aici doi ziarişti, priviţi ciudat de toată lumea pentru care ziar însemna neapărat Bucureşti sau măcar Piteşti. Faptul că piaţa media s-a dezvoltat şi la noi în oraş este o dovadă de normalitate într-o urbe în care nimic nu mai pare la locul lui. Ziarele au adus în faţa cetăţenilor faptele administraţiei locale, au scris despre nenumăratele cazuri sociale şi despre zurbagiii oraşului. Nu ne erijăm în judecători şi nici nu tragem noi concluziile, doar vă prezentăm faptele, aşa cum sunt, iar dumneavoastră acţionaţi fiind mai informaţi, ştiind ce se petrece din sursă sigură, ziarul dumneavoastră preferat, cel care sperăm noi să fie INTERES ARGEŞEAN. De fapt, pentru asta venim zilnic la redacţie, ne preocupăm de ediţia de mâine, de reacţiile ediţiei de azi. Ca să ne citiţi, ca să fiţi alături de noi aşa cum şi noi suntem alături de dumneavoastră.

Mulţumim pentru urări tuturor celor care s-au gândit la sărbătoarea noastră, la doi ani de existenţă a ziarului. Să ne vedem cu bine peste un an, peste doi, peste o sută. INTERES ARGEŞEAN  va fi aici, sub ochii dumneavoastră, cititorilor lui, mai bun, mai aproape de interesele dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email